simonb1 28.01.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Witam Rozważam instalację pompy ciepła powietrze - woda. W związku z tym chciałbym spotkać się i porozmawiać jakimś użytkownikiem z Radomia lub okolic.Proszę o kontakt na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecky007 04.09.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 witam ja również rozważam taką instalację. czy znalazleś kogoś w Radomiu z pc p-w?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 06.09.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Zapytajcie którąś z naszych firm partnerskich w Radomiu o referencje, o kontakt do inwestora. Może mają bazę osób, które chętnie opowiedzą o eksploatacji. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecky007 25.09.2016 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Ja tez z Radomia i tez to rozwazam, takze sie podpinam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zimar 03.09.2017 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Witam serdecznie, też rozważam instalację PC w Radomiu, może znajdę instalatora/użytkownika w Radomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 03.09.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Witam serdecznie, też rozważam instalację PC w Radomiu, może znajdę instalatora/użytkownika w Radomiu? Nie wiem, czy w Radomiu ktoś jest, ale wiem że moja firma obsługuje cały kraj. W ciągu ostatnich 3 miesięcy z 5 montaży tylko w okolicy Kielc. Zapraszam po ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 04.09.2017 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Nie wiem, czy w Radomiu ktoś jest, ale wiem że moja firma obsługuje cały kraj. W ciągu ostatnich 3 miesięcy z 5 montaży tylko w okolicy Kielc. Zapraszam po ofertę. Ile masz punktów serwisowych w kraju? Czy do awarii w Rzeszowie jedzie serwisant z Gdańska? Jaki czas reakcji serwisu wpisujecie na umowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 04.09.2017 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Ile masz punktów serwisowych w kraju? Czy do awarii w Rzeszowie jedzie serwisant z Gdańska? Jaki czas reakcji serwisu wpisujecie na umowie? trzy mobilne punkty serwisowe, jedzie ten który ma najbliżej. W jednej umowie mam wpisane czas reakcji 8godzin ale wątpię żeby "Kowalski" był zainteresowany takimi kosztami serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 04.09.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 trzy mobilne punkty serwisowe, jedzie ten który ma najbliżej. W jednej umowie mam wpisane czas reakcji 8godzin ale wątpię żeby "Kowalski" był zainteresowany takimi kosztami serwisu. A Twoi monterzy to są jacyś cyganie? Nie interesuje mnie to ile masz samochodów w firmie, bo w dni wolne od pracy wszystkie stoją w jednej okolicy. Pytam, skąd jedzie serwis w przypadku awarii np. w Rzeszowie. (zgłoszenie w sobotę) Na jaki czas reakcji od zgłoszenia, może liczyć "Kowalski", który nie jest zainteresowany dodatkowymi kosztami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 04.09.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 A Twoi monterzy to są jacyś cyganie? Nie interesuje mnie to ile masz samochodów w firmie, bo w dni wolne od pracy wszystkie stoją w jednej okolicy. Pytam, skąd jedzie serwis w przypadku awarii np. w Rzeszowie. (zgłoszenie w sobotę) Na jaki czas reakcji od zgłoszenia, może liczyć "Kowalski", który nie jest zainteresowany dodatkowymi kosztami? A jak kupowałeś lodówkę, to też sprzedającego pytałeś czy naprawią Ci ją jak się zepsuje szybciej niż lody w zamrażarce się rozpuszczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts