Kone 28.01.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Witam wszystkich, mam problem z ościeżnicą w łazience, która znajduje się dość blisko prysznica typu walk-in. Na etapie projektowania nikt nie przewidział, że woda z prysznica będzie pryskać na nią, powodując uszkodzenia - wyszło to dopiero w czasie użytkowania. Ościeżnica z MDF - jak większość tych w sklepie w dzisiejszych czasach - już się rozszczepiła przy podłodze pod wpływem wilgoci. Jak widać na zdjęciach, próbowałem ją zabezpieczyć silikonem, ale bez spektakularnych efektów. Zdaję sobie sprawę, że jest do wymiany, ale chciałbym nową zabezpieczyć, tak aby nie było powtórki z tego, co widać. Będę wdzięczy za jakiekolwiek pomysły, które nie zakładają rozprucia połowy łazienki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 30.01.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Witaj , a nie możesz przesunąć szyby na stronę od futryny i wchodzić pod prysznic od lewej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kone 07.02.2016 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Problem w tym, że nie, bo po lewej stronie jest deszczownica i odpływ, także jedyne co zostaje, wg mnie, to tylko jakoś zabezpieczyć tę ościeżnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts