ewedela 15.04.2017 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Hop, hop, ktoś umie zidentyfikować co to za roślinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 16.04.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Jakaś hosta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 18.04.2017 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Chyba poczekam aż się nieco bardziej rozwiną te listki, może będzie łatwiej. Jak będzie coś fajnego to mogę "zawinąć" w najbliższym czasie jeszcze. W czwartek wchodzi wykończeniowiec, nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 24.04.2017 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Udało się w końcu dziś (bo standardowo był poślizg) zacząć prace wykończeniowe.Jednymi z pierwszych będzie zabudowa kominka i tu mam największe obawy o efekt końcowy, ale mocno trzymam kciuki. Przyszły też Ospelowe prztyczki - pięknie posegregowane i opisane. Spodziewałam się tego wszystkiego wrzuconego luzem w pudle a tu taka fantastyczna niespodzianka. Sprzęty AGD prócz lodówy zamówione, kibelek, umywalka i baterie też. Dziś dostałam w szybkim "spadku" trochę roślinek. Niestety nie wszystko wiem czym jest :/ i muszę to jakoś ogarnąć, bo szkoda żeby zmarniało. I zastanawiam się czy to w doniczki jakieś poupychać czy w jednym kącie działki jakoś narazie. Do jesieni w sumie nic tam nie będziemy robić więc może by się jakoś uchowały jakby im dobrej ziemi podsypać http://chikenn.com/MURATOR/ros192558.jpg http://chikenn.com/MURATOR/ros192603.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia121210 18.01.2018 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 witam, Czy ktoś z Państwa ma pobudowany projekt KASZTAN 2 w okolicach Wołomina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts