Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kominek obudowa - pomysły, zdjęcia, koszty

agiszonek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cegła silka - taka jak na elewacji, blat bardzo gruby (z kuchennych) w kolorze brązu, jeszcze nie wiem co na gorną polkę, deski drewniane aż pod sam kominek, myślalam o pasie płytek ale teraz paląc juz często w kominku jescze nic ani raz nie wypadło - więc nie chce psuć efektu :D

http://www.dzieci.bci.pl/strony/blask/pokoj2.JPG

Ja, póki co, planuję kafle, ale tak mi nawala ekipa, że nie wiem czy z tego wszystkiego nie zmienię zdania... Raz już przebolałam kasę (wyszło ok. 4 tys. za obudowę), ale jak nam odpadnie tamta ekipa (a na to wygląda bo defraudują nasze pieniądze :evil: ) to już drugi raz chyba tego nie przeżyję i korzystając z okazji - zmienię zdanie (i oszczędzę..)

Ale trochę byłoby szkoda...

Gagata,

w sklepie obok b. Pożegnania z Afryką - na Igielnej - (takie różne cudne różności, artystyczne) są takie pojedyncze kafle na ścianę kominkową - na obudowę kominka - albo zamiast obrazów nad kominkiem, planuję kupić takie ze 2 albo 3 a potem dostosować całość obudowy do takiego cudactwa

są naprawdę piękne

podobnie jak wszystko w tym sklepie

ale na pewno tam byłaś ...

BK - nie zrozumiałyśmy się (niestety, niestety...)

Ja pracuję w szkole ale nie jako nauczyciel i my (cała, nazwijmy to, administracja) NIE MA WAKACJI :( Tylko normalne urlopy.. Z tym, że ja nigdzie się nie wybieram bo cały mój urlop (w aspekcie czasu i pieniędzy) pochłania remont (na własną zresztą prośbę;-))

A o wakacjach piszę, bo sama (znów na własną prośbę) zabrałam sie w tamtym roku za studia zaoczne i okazało się, że pochłaniają mi mnóstwo czasu między październikiem a czerwcem.

We wrześniu czeka mnie jeszcze jeden egzamin (brrr!), ale teraz dałam sobie trochę luzu i mogę też zająć się remontem (nadzór nad ekipą, czasem niezbędny - jak wiadomo!) a także drobne samodzielne prace....

Kominek ma obudowę z marmuru. Klimat raczej nowoczesny. Jak masz ochotę zobaczyć to umieściłam zdjecia (dom gorga). Zdjęcie wyszło takie sobie- w rzeczywistości wyglada lepiej a przynajmniej mi się bardziej podoba. 8)

Kominek ma obudowę z marmuru. Klimat raczej nowoczesny. Jak masz ochotę zobaczyć to umieściłam zdjecia (dom gorga). Zdjęcie wyszło takie sobie- w rzeczywistości wyglada lepiej a przynajmniej mi się bardziej podoba. 8)

bardzo fajny kominek, mój będzie też w tym stylu :wink:

Jakie to marmury? pamiętasz nazwy?