agiszonek 18.07.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Czym obudowywaliście kominek i ile to kosztowało ? + co na podłogę pod kominkiem.... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 19.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Klinkier, żółty. Breccia na blat i dąb na belkę. Przed kominimkiem gres.Materiały kosztowały kilkaset złotych. Na pewno mniej niż 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 19.07.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 na podłodze płytki ceramiczne, blaty z marmuru od Pietruchy, ściana kominowa tynkiem akrylowym Szpak Efekt firmy Toraed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 20.07.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 cegła silka - taka jak na elewacji, blat bardzo gruby (z kuchennych) w kolorze brązu, jeszcze nie wiem co na gorną polkę, deski drewniane aż pod sam kominek, myślalam o pasie płytek ale teraz paląc juz często w kominku jescze nic ani raz nie wypadło - więc nie chce psuć efektu http://www.dzieci.bci.pl/strony/blask/pokoj2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 26.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 opaska wokół wkładu z pomarańczowego granitu, półeczka, dół kominka i półokrąg na podłodze z jasnego marmuru - ok. 3 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Ja, póki co, planuję kafle, ale tak mi nawala ekipa, że nie wiem czy z tego wszystkiego nie zmienię zdania... Raz już przebolałam kasę (wyszło ok. 4 tys. za obudowę), ale jak nam odpadnie tamta ekipa (a na to wygląda bo defraudują nasze pieniądze ) to już drugi raz chyba tego nie przeżyję i korzystając z okazji - zmienię zdanie (i oszczędzę..) Ale trochę byłoby szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.07.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Gagata,w sklepie obok b. Pożegnania z Afryką - na Igielnej - (takie różne cudne różności, artystyczne) są takie pojedyncze kafle na ścianę kominkową - na obudowę kominka - albo zamiast obrazów nad kominkiem, planuję kupić takie ze 2 albo 3 a potem dostosować całość obudowy do takiego cudactwasą naprawdę pięknepodobnie jak wszystko w tym sklepieale na pewno tam byłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 BK - mogłam tam nie być (albo bardzo dawno..) bo ostatnio (cały ostatni rok szkolny) nie mam chwili, żeby przejść się do Rynku co generalnie uwielbiam Ale teraz się przejdę na pewno! W końcu są wakacja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.07.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 zastanawiam się czy nie wrócić do pracy w szkole ...bo te wakacje i w ogóle ...ale ci tego zazdroszczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 27.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 ja planuje trawertyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 BK - nie zrozumiałyśmy się (niestety, niestety...) Ja pracuję w szkole ale nie jako nauczyciel i my (cała, nazwijmy to, administracja) NIE MA WAKACJI Tylko normalne urlopy.. Z tym, że ja nigdzie się nie wybieram bo cały mój urlop (w aspekcie czasu i pieniędzy) pochłania remont (na własną zresztą prośbę) A o wakacjach piszę, bo sama (znów na własną prośbę) zabrałam sie w tamtym roku za studia zaoczne i okazało się, że pochłaniają mi mnóstwo czasu między październikiem a czerwcem. We wrześniu czeka mnie jeszcze jeden egzamin (brrr!), ale teraz dałam sobie trochę luzu i mogę też zająć się remontem (nadzór nad ekipą, czasem niezbędny - jak wiadomo!) a także drobne samodzielne prace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2004 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Kominek ma obudowę z marmuru. Klimat raczej nowoczesny. Jak masz ochotę zobaczyć to umieściłam zdjecia (dom gorga). Zdjęcie wyszło takie sobie- w rzeczywistości wyglada lepiej a przynajmniej mi się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 28.07.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Kominek ma obudowę z marmuru. Klimat raczej nowoczesny. Jak masz ochotę zobaczyć to umieściłam zdjecia (dom gorga). Zdjęcie wyszło takie sobie- w rzeczywistości wyglada lepiej a przynajmniej mi się bardziej podoba. bardzo fajny kominek, mój będzie też w tym stylu Jakie to marmury? pamiętasz nazwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Nietety nazwy nie znam. Byłam w hurtowni kamienia w Strzegomiu i tam sama wybrałam płytę z której miał być kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 31.07.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Szary szlifowany piaskowiec, blaty z szarego marmuru, obudowa czopucha biała, podłogę wykończyłem panelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 01.08.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 A moze francuzki murek z "dzikowki" i polki z marmuru w podobnym kolorze. Pomysl mam, rysunek tez, wykonawce prawie... ale szukam miodu w du... > Moze znajde tanszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 01.08.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 A moze francuzki murek z "dzikowki" i polki z marmuru w podobnym kolorze. Pomysl mam, rysunek tez, wykonawce prawie... ale szukam miodu w du... > Moze znajde tanszego. francuzki to są córki francuzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 02.08.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 A moze francuzki murek z "dzikowki" i polki z marmuru w podobnym kolorze. Pomysl mam, rysunek tez, wykonawce prawie... ale szukam miodu w du... > Moze znajde tanszego. francuzki to są córki francuzów [/quote] A wcale nie, bo: Francuzki to są córki Francuzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 02.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 02.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Sopx kominek moze byc i z francuzek, ale co zona powie . A dla tych co ich oczy kluja - "francuski murek " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts