eniu 07.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 pewnie kiedyś ten uśmiech odpokutuję... ale... co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 pewnie kiedyś ten uśmiech odpokutuję... ale... co tam... siądnę na ciebie z deczka............latasz wszędzie jak latawiec...........SPADNIJ wreszcie.:D:D;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak dla mnie tytuł topiku dobry.Effendi zadał tyle pytań które pozwolą fachowcom na końkretną odp.Jeśli chodzi o same odpowiedzi (ale mi się pierdzieli fajno) jak mówi forest.Nie łódź się nikt z branży ci nie odpowie aaaaaaaaaaaaaa powinien ot tak dla "reklamy" bynajmniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 11.01.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a ja odpowiem tak budując kominek u siebie kupiłem gotową obudowę w castoramie. Zobaczyłem z czego i jak jest zrobiona i doszedłem do wniosku że zrobienie jej samemu kosztowałoby połowę mniej. Jeśli chodzi o zabudowę nad obudową do sufitu to i tak trzeba zrobić we własnym zakresie bo gotowca nie kupisz. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 11.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) a ja odpowiem tak budując kominek u siebie kupiłem gotową obudowę w castoramie. Zobaczyłem z czego i jak jest zrobiona i doszedłem do wniosku że zrobienie jej samemu kosztowałoby połowę mniej. Jeśli chodzi o zabudowę nad obudową do sufitu to i tak trzeba zrobić we własnym zakresie bo gotowca nie kupisz. pozdr Opisz z czego ta obudowa z Castoramy jest zrobiona, jakich tam użyto materiałów i co ważne jakich izolacji. Z kominkami robinymi przez firmę pod klienta jest podobnie jak z systemami zabezpieczeń... to co reklamujesz. Ponoć też są gotowe zestawy do samodzielnego montażu, za niewielkie pieniądze.... Edytowane 11 Stycznia 2012 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts