sambuca2009 29.01.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Dzień dobry,osoba projektująca kuchnie zaproponowała mi w szafce narożnej zamontowanie czegoś takiego jak "magic corner" koszt takiego mechanizmu ocenił na 1200zł (nie wiem jakiej firmy). Proszę o informacje jak to się sprawdza w praktyce? Na youtube wszystko ładnie pięknie jak to zawsze w sprzedażówkach. Natomiast mnie interesuje użytkowanie takiej szafki na przestrzeni np 10lat. Czy te mechanizmy/zawiasy/szyny nie wyrobią się z czasem, czy np jak rozsypie mi się sól nad otwartą szafką to dostając się w te zawiaski nie rozwali całości, i tego typu praktyczne opinie bym prosił. Niestety nie ma za dużo opinii na temat tego typu szafek. Dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.01.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Jak sprawuje się po 10 latach to nie wiem. Ale po 8,5 roku działa tak jak pierwszego dnia.Solą nie sypię bo przechowuję garnki, a nie jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts