brxiii 29.01.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Witam! Poszukuje wkrętarki jak w temacie. Najlepiej 18V, moc nie jest bez znaczenia, im więcej nM tym lepiej. Chodzą mi po głowie Bosche oraz Ryobi, Makita do tej ceny wygląda tandetnie, i mam obawy że będzie jak Bosch zielony, niby Bosch, ale do niebieskiego mu daleko. Macie jakieś polecone, wypróbowane sprzęty ? Teraz będzie dużo gk do kręcenia, więc najważniejsze są pojemność baterii, moc, i żeby baterie były LiOn. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.01.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 do gk nie potrzeba dużego momentu obrotowego. 12 V nic nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 31.01.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Zależy czy nowa, czy używana. I czy w przyszłości wykorzystasz ją czy tylko do kręcenia gk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brxiii 31.01.2016 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam! Zależy mi tylko na nowej, gwarancja jak niektóre mają trzy lata, i mam względny spokój, bo z używką nigdy nic nie wiadomo do czego była używana. Tego z racji wykańczania poddasza i sufitów podwieszanych będzie najwięcej teraz, ale również często wykorzystują do wiercenia, ostatnią jaką miałem z marketu L... wytrzymała dwa lata i padły akumulatory, wymiana wychodzi jak polowa nowej, stąd właśnie pomysł nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts