StanW 18.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Zastanawiam się nad kupnem (w celu budowy) projketu D 06, jest prosty a przez to piekny. Pytam czy warto przenosić się do takiego maleństwa (pytanie retoryczne - mieszkam w kawalerce) i jakie są koszty budowy tego domu - w najprostszej wersji bez jakichkolwiek wodotrysków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.07.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Zadajac pytanie o projekt warto zamiescic link do tegoz projektu bo inaczej male szanse na jakiekolwiek odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StanW 18.07.2004 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Już się poprawiam i proszę o wybaczenie gdyż dopiero uczęs ię reguł "forumowych".Oto link do projektu http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=20 Przyznać muszę, że macie piękny dom![/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.07.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Hmm, wygląda ciekawie, ale chyba dla mnie byłby zbyt mały.. A co do kosztów, podobno w 150k się zmieścisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 18.07.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 StanWten projekt cieszy sie sporym powodzeniem i w dziale projekty jest dosyć szeroko omawiany przez zainteresowanych. Ja swego czasu też szukałem info na temat tego domu i w okolicy ok. 10-15 km od miejsca zamieszkania znalazłem chyba 6-7 domów budowanych wg. tego projektu.I osoby, które już mieszkają, zgodnie twierdziły, że do zamieszkania wystarczyła im kwota ok. 100 000 zł.Prześledź dokładnie ten wątek i porozmawiaj z użytkownikami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts