pablojarocin 31.01.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam. W moim mieszkaniu w kamienicy mam rano ciągle mokre szyby. Okna są plastikowe bez wywietrzników( nawietrzników), chciałem przewiercić ściany pod oknami żeby wlatywało świeże powietrze a w łazience zamontować rurę i kratkę wentylacyjną na suficie a rurę wyprowadzić na zewnątrz tak jak na załączonym rysunku (kolor czerwony). Mógłby mi powiedzieć czy to dobry pomysł czy mógłby ktoś coś doradzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 31.01.2016 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Na początek bym uszczelnił dobrze wejście oraz okna w kuchni i zrobił nawiew tylko w pokoju 1, i rurę tak jak narysowałeś. Jak jest możliwość to pokój 2 też powienien dostać jakiś nawiew i kratkę albo szczelinę wentylacyjną w drzwiach. Jak nie zadziała, to w rurze zamontowałbym wentylator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts