Sylwia4501 01.02.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) Mam nietypowy problem. Mój mąż wpadł w poślizg samochodem i uderzył w słup telefoniczny. Słup nadaje się tylko do wymiany, bo w miejscu uderzenia beton się całkiem skruszył i słup trzyma się tylko na 4 wygiętych prętach. Co teraz trzeba zrobić żeby rozwiązać ten problem jak najniższym kosztem dla nas? Słup jest postawiony przed ogrodzeniem naszego sąsiada, ale on nie wie, czy ten słup należy do niego, bo dom z działką przechodził z pokolenia na pokolenie, i ten słup tam stoi od kilkudziesięciu lat. Jaki jest ew. koszt wymiany takiego słupa i czy dobrym rozwiązaniem byłoby pokrycie kosztów z OC samochodu? Edytowane 1 Lutego 2016 przez Sylwia4501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trpkcd 02.02.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Słup na pewno nie należy do sąsiada. Wydaje mi się, że z OC powinno zostać to pokryte. Przecież nie z własnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts