rydzadam 02.02.2016 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Szukam firmy, która pozaciska mi kształtki na rurkach Rehau, w okolicach Trójmiasta. Kupiłem i położyłem w płycie fundamentowej wodę 16, 20, 25 i centralne Rautherm S 17x2,0 i to był błąd, bo okazuje się, że mało kto, przynajmniej u nas, wie jak to zrobić, tzn. nie ma odpowiednich narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genezyp 02.02.2016 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 A sklep który to sprzedawał nie ma zaciskarki do wypożyczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzadam 02.02.2016 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Gość, który mi to wszystko sprzedał jest z drugiego końca Polski. Mój błąd. Mogłem wziąć np. Kan-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genezyp 02.02.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja bym właśnie szukał sklepu który tym handluje. Przynajmniej u nas kto jakim systemem handluje taką ma zaciskarkę, którą można pożyczyć. Niestety co system to inna zaciskarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts