Aśkaś1719514231 02.02.2016 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam wszystkich i tych przed i tych w trakcie i tych już po budowie. Swoją drogą dobrze ukryty dział dotarłam do niego po kilku dniach na forum, albo ja taka zdolna jestem. Moja budowa jest na etapie marzeń, dyskusji i planów. Decyzji jak na razie jeszcze konkretnych nie mamy żadnych i właśnie na tym forum postanowiłam zaznajomić się z tym co warto, a czego nie. Zawsze planuję dokładnie, zwłaszcza długoterminowe działania, a budowa domu nie czarujmy się nie trwa kilku dni i zdaję sobie z tego sprawę. Nie wspominając o nakładach finansowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 06.03.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Zatem witaj ! Pisz jak trzeba, czytaj pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts