Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

składanie szafki na buty

taczka-samojezdna

Recommended Posts

Witam wszystkich i prosze o porade.

Składam właśnie szafke na buty typ uchylna i nie wiem w jaki sposob zamontowac elementy zawieszki, ktore zamieszczam na zdjeciu poniżej

https://megawrzuta.pl/download/227544dfc810cbc657ef54bdb59d6299.html[/indent]

Dodam ze plastykowy bolec ktory jest nagwintowany nie pasuje do zadnego otworu. Dzieki i pozdrawiam.

Miesiąc temu dłubałem przy czymś podobnym, jest dziura w sciankach bocznych szafki? To mniejsze kólko ma w nią wejsc, potem element szuflady i to wieksze kulko trzeba wsadzic w okregla dziure w elemencie szuflady a potem dolozyc do tego kolka co wsadziles w ciane szafki i ten bialy nagwintowany dings docisnac, jak nie pasuje to reklamuj, mozesz jeszcze z podkladkami, nakretkami malymi pokombinowac jak nie chcesz oddawc, szuflada musi lekko w tym koleczku chodzic.

Miesiąc temu dłubałem przy czymś podobnym, jest dziura w sciankach bocznych szafki? To mniejsze kólko ma w nią wejsc, potem element szuflady i to wieksze kulko trzeba wsadzic w okregla dziure w elemencie szuflady a potem dolozyc do tego kolka co wsadziles w ciane szafki i ten bialy nagwintowany dings docisnac, jak nie pasuje to reklamuj, mozesz jeszcze z podkladkami, nakretkami malymi pokombinowac jak nie chcesz oddawc, szuflada musi lekko w tym koleczku chodzic.

Dzięki za podpowiedz. zrobione