jentus 02.02.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Cześć, Jestem nowy na forum, mam nadzieję, że szybko odnajdę się w tym miejscu, choć dużo zawsze czytałem to nie miałem potrzeby pytać, a że się nie znam to też niczego nie doradzałem Przechodząc do rzeczy, rozebrałem ściankę działową pomiędzy dwoma pokojami tak by zrobić jeden duży. Niestety w podłodze zrobiła się różnica poziomów, która rozpoczyna się od około 8mm, przechodzi do 1,6mm i znów kończy się różnicą około 8-10mm. W tym miejscu chcę położyć panele. Wylewka w tej niższej części nie wchodzi w grę bo podniosą mi się inne pomieszczenia. Czy można to na jakiejś niewielkiej szerokości zniwelować? Bo zdaję sobie sprawę, że położenie teraz paneli nie ma najmniejszego sensu. Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 03.02.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 są masy wyrównujące - poszukaj w sklepach wylewa się je chyba do 2 cm max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 06.03.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Witam, Z Pana opisu wynika, że najlepiej wyrównać podłogę wylewką samopoziomującą i wtedy nie będzie problemu z prawidłowym ułożeniem paneli. Pozdrawiam Marek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts