google 02.02.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam, w łazience pod umywalką będę miał blat z jesionu. Jakim olejem go zabezpieczyć? Na rynku jest duży wybór olejów, którego użyć? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.02.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 czy przekonany jesteś do oleju? Ja mam dylemat, właśnie zmieniam blat i chyba dam lakier.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
google 02.02.2016 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem przekonany! zaolejowany blat będzie bardziej naturalny, lakier spowoduje, że będzie śliski i się będzie błyszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts