adamszulc 03.02.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Hej, szukam blachy trapezowej o nietypowych rozmiarze. Z góry przepraszam, bo nie znam się na terminologii. Dlatego załączam zdjęcie które nie powinno zostawić wątpliwości. Gdzie można coś takiego dostać ? Czy nazwa "blacha trapezowa" jest właściwym określeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 03.02.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Blacha trapezowa to właściwe określenie materiału na fotce, ale wymiar na zdjęciu ma być 5 mm? Sądzę że nie ma takiej blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamszulc 03.02.2016 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Blacha trapezowa to właściwe określenie materiału na fotce, ale wymiar na zdjęciu ma być 5 mm? Sądzę że nie ma takiej blachy. Dzięki za szybką odpowiedź! Tak, bardzo ciężko coś znaleźć na ten temat. Osobiście widziałem taki arkusz, niestety nie było nikogo kogo mógłbym zapytać o pochodzenie. Było to oczywiście z odpowiednio cieńszej blachy. Czy jest jakieś pro określenie tego "rowka" w blachach trapezowych ? Widziałem że gdzieniegdzie opisane jest do jako "FI". Może tym tropem udałoby się to odnaleźć. A może używa się tego w modelarstwie etc ? Adam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 03.02.2016 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dzięki za szybką odpowiedź! Tak, bardzo ciężko coś znaleźć na ten temat. Osobiście widziałem taki arkusz, niestety nie było nikogo kogo mógłbym zapytać o pochodzenie. Było to oczywiście z odpowiednio cieńszej blachy. Ale dalej jeżeli szerokość miedzy falami ma 5 mm to wysokość tej blachy jest rzędu 1,5 mm - to cieńsze niż tektura. Nie sadze aby ktoś takie coś produkował bo po co? Nie pomyliłeś wymiarów? nie 5 cm ? Do czego Ci ta blacha potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamszulc 04.02.2016 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie pomyliłeś wymiarów? nie 5 cm ? Nie pomyliłem Dzięki za zainteresowanie. Wnioskuje że muszę tego szukać poza sektorem budowlanym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts