CIEŚLAK123 03.02.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Czy to dachówka Cotto Passagno? Klient taką chce. Ale telefonów nikt w firmie nie odbiera. Czy ktoś miał styczność z taka dachówką? Co to w ogóle za wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyborg777 03.02.2016 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 (edytowane) Cottoassagno- jeszcze parę lat temu nikt o takiej firmie nie słyszał. Jakaś nowa. Edytowane 3 Lutego 2016 przez cyborg777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinkahalinka222 03.02.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 (edytowane) Czy to dachówka Cotto Passagno? Klient taką chce. Ale telefonów nikt w firmie nie odbiera. [ATTACH=CONFIG]345636[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]345636[/ATTACH] Czy ktoś miał styczność z taka dachówką? Co to w ogóle za wyrób? Nie bierz tego. Ludzie mega narzekają. Edytowane 3 Lutego 2016 przez halinkahalinka222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratunekwpisie 03.02.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Cottoassagno- jeszcze parę lat temu nikt o takiej firmie nie słyszał. Jakaś nowa. Tak faktycznie – nowa. Często tak włosi robią. Otwierają firmy na 5-10 lat. Sprzedają produkty niby z gwarancją ale zamykają firmę po 5 latach i szukaj wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rakbylejak 03.02.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Nie bierz tego. Ludzie mega narzekają. Zwykła tania dachówka – we Włoszech płaci się za nią taniej jak za inne- innych producentów. Taka taniocha dla mas. Niespasowana, z małymi zamkami – dekarze w Polsce nie chcą jej układać. Dobra na śmietnik, ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyprawanamarsa 04.02.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tak faktycznie – nowa. Często tak włosi robią. Otwierają firmy na 5-10 lat. Sprzedają produkty niby z gwarancją ale zamykają firmę po 5 latach i szukaj wiatru w polu. Zgadza się tak miałem z meblami włoskimi. Jak chciałem dokupić szafę to dowiedziałem się że firmy już nie ma. I że to stała praktyka we Włoszech. Trzeba się zastanowić ile czasu firma istnieje i jakie ma intencje właściciel. Jak jakiś „makaron” działa 3 lata i daje 30 lat gwarancji - to lepiej kupić Polski produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imperator777 04.02.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie bierz tego. Ludzie mega narzekają. Cotto Passagno działaja na takiej zasadzie : najpierw szybko zaliczka w wysokości ich zarobku na transakcji. Potem już z górki : tygodniami telefony żeby raczyli przywieźć towar, tygodniami telefony żeby dowieźli to czego zapomnieli, tygodniami telefony i prośby o gwarancję. Porażka. Z dala od tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wladcawszystkiego 04.02.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Cottopassagno- na stronie jest adres w Polsce. Ale jak kliknąłem w google street view to pod tym adresem jest dom przykryty Robenem- dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 05.02.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ^^Trzeba być niezłym psycholem, żeby zakładać konta co chwile i samemu sobie odpowiadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocitata 05.02.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Cottopassagno- na stronie jest adres w Polsce. Ale jak kliknąłem w google street view to pod tym adresem jest dom przykryty Robenem- dziwne. To pewnie przedstawiciel w Polsce. Sprzedaje włoską dachówkę ale sam nie jest idiotą żeby płacić 50 pln/mkw za taki gruz. Edytowane 19 Lutego 2016 przez kocitata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozetotylkosen 05.02.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Powinien zostać politykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CIEŚLAK123 06.02.2016 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Dzwonie do nich i wysyłam maile. Od tygodnia zero odpowiedzi. Chyba się zwijają z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 06.02.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 ^^Psychol jesteś? Daruj sobie te pisanie sam do siebie, reklamy tym pisaniem i tak sobie nie zrobisz. Czy jest tu jakis moderator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinkahalinka222 09.02.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Najbardziej się dziwię że ludzie kupują taką łaciatą. Znalazłam na innym forum taki wpis: „między normalnymi domami taka dachówka łaciata z Włoch wygląda od czapy”. I faktycznie mamy niedaleko taki dom i chyba sąsiad żałuje że taką dachówkę wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinkahalinka222 09.02.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 W zasadzie to zwykła dachówka – dlaczego kosztuje 50 za mkw? Niech mi ktoś powie dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twarog127 19.02.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Odkupiłem trochę dachówki Cottopassagno na OLX-ie,Szczerze odradzam. Miękka, że się w rękach rozłazi. A o precyzji wykonania nie ma nawet mowy. Robiliśmy klientowi altanę na grilla więc jakoś przeszło. Ale na dach?- w żadnym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts