Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy to dachówka Cotto Passagno? Klient taką chce. Ale telefonów nikt nie odbiera.

CIEŚLAK123

Recommended Posts

Czy to dachówka Cotto Passagno? Klient taką chce. Ale telefonów nikt w firmie nie odbiera. [ATTACH=CONFIG]345636[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]345636[/ATTACH]

Czy ktoś miał styczność z taka dachówką? Co to w ogóle za wyrób?

Nie bierz tego. Ludzie mega narzekają.

Edytowane przez halinkahalinka222

Tak faktycznie – nowa. Często tak włosi robią. Otwierają firmy na 5-10 lat. Sprzedają produkty niby z gwarancją ale zamykają firmę po 5 latach i szukaj wiatru w polu.

Zgadza się tak miałem z meblami włoskimi. Jak chciałem dokupić szafę to dowiedziałem się że firmy już nie ma. I że to stała praktyka we Włoszech. Trzeba się zastanowić ile czasu firma istnieje i jakie ma intencje właściciel. Jak jakiś „makaron” działa 3 lata i daje 30 lat gwarancji - to lepiej kupić Polski produkt.

Nie bierz tego. Ludzie mega narzekają.

Cotto Passagno działaja na takiej zasadzie : najpierw szybko zaliczka w wysokości ich zarobku na transakcji. Potem już z górki : tygodniami telefony żeby raczyli przywieźć towar, tygodniami telefony żeby dowieźli to czego zapomnieli, tygodniami telefony i prośby o gwarancję.

Porażka. Z dala od tej firmy.

Cottopassagno- na stronie jest adres w Polsce. Ale jak kliknąłem w google street view to pod tym adresem jest dom przykryty Robenem- dziwne.

To pewnie przedstawiciel w Polsce. Sprzedaje włoską dachówkę ale sam nie jest idiotą żeby płacić 50 pln/mkw za taki gruz.

Edytowane przez kocitata

• 2 weeks później...