Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy to dachówka Cotto Passagno? Klient taką chce. Ale telefonów nikt nie odbiera.

CIEŚLAK123

Recommended Posts

CIEŚLAK123 napisał:
Czy to dachówka Cotto Passagno? Klient taką chce. Ale telefonów nikt w firmie nie odbiera. [ATTACH=CONFIG]345636[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]345636[/ATTACH]

Czy ktoś miał styczność z taka dachówką? Co to w ogóle za wyrób?

Nie bierz tego. Ludzie mega narzekają.

Edytowane przez halinkahalinka222

halinkahalinka222 napisał:

Zwykła tania dachówka – we Włoszech płaci się za nią taniej jak za inne- innych producentów. Taka taniocha dla mas. Niespasowana, z małymi zamkami – dekarze w Polsce nie chcą jej układać. Dobra na śmietnik, ogrodzenie.

ratunekwpisie napisał:
Tak faktycznie – nowa. Często tak włosi robią. Otwierają firmy na 5-10 lat. Sprzedają produkty niby z gwarancją ale zamykają firmę po 5 latach i szukaj wiatru w polu.

Zgadza się tak miałem z meblami włoskimi. Jak chciałem dokupić szafę to dowiedziałem się że firmy już nie ma. I że to stała praktyka we Włoszech. Trzeba się zastanowić ile czasu firma istnieje i jakie ma intencje właściciel. Jak jakiś „makaron” działa 3 lata i daje 30 lat gwarancji - to lepiej kupić Polski produkt.

halinkahalinka222 napisał:

Cotto Passagno działaja na takiej zasadzie : najpierw szybko zaliczka w wysokości ich zarobku na transakcji. Potem już z górki : tygodniami telefony żeby raczyli przywieźć towar, tygodniami telefony żeby dowieźli to czego zapomnieli, tygodniami telefony i prośby o gwarancję.

Porażka. Z dala od tej firmy.

wladcawszystkiego napisał:
Cottopassagno- na stronie jest adres w Polsce. Ale jak kliknąłem w google street view to pod tym adresem jest dom przykryty Robenem- dziwne.

To pewnie przedstawiciel w Polsce. Sprzedaje włoską dachówkę ale sam nie jest idiotą żeby płacić 50 pln/mkw za taki gruz.

Edytowane przez kocitata

• 2 weeks później...