szoki99 03.02.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Witam, Zrobiłem remont i mam kilka pytań: 1. Jakim środkiem można zaimpregnować kamień dekoracyjny gipsowy, ten co poleca producent jest strasznie drogi. 2. Czym można zakryć rury z miedzi, który widać w salonie. Są one 14 cm nad podłogą i są położone poziomo, około 4m długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qck 12.04.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć. 1. Poszukaj w internecie lub hurtowniach budowlanych impregnatu do "imitacji kamienia". Producenci nazywają go "impregnat do kamienia". nic mądrzejszego nie wymyślisz. 2. Pomaluj je w kolorze ściany. Albo postaw stelaż od podłogi do sufitu i na to karton-gips. Ewentualnie możesz postawić 2 komody 2-metrowe Oczywiście troszkę ironizuję. Ale nie do końca wiem co masz na myśli zakryć rurki na wys 14cm. Bo albo je obudujesz (i w tym przypadku wyjdzie dziwny cokół), co osobiście by mnie denerwowało jakbym miał codziennie oglądać. Albo zrobisz faktycznie ściankę, o której pisałem powyżej. A najtańszą opcją, żeby nie rzucały się w oczy jest dopasowanie kolorem do istniejącej ściany. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts