tomas matla 18.07.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 kto buduje lub już ma -NICOSIA(247L)-ARCHIGRAPH-PROSZĘ O KONTAKT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanusia 19.07.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/247/247.jpg http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/247/247a.jpg[/url] http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/247/247parter.jpg http://www.archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/247/247poddasze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 21.07.2004 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 dzięki hanusia za dopieszczenie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 thomas ładny nawet, zwłaszcza gdy ogórd od wschodu, a sąsiad od północy wg szkicu oczywiście. Ale, no bo trzeba cos znależć: 1) garaż trochę wąski, jeżeli bryczka w skali. No chyba ,że będziesz wcofywał do garażu. W przeciwnym wypadku, jak bedziesz chciał szeroko otworzyć drzwi autka to do pomieszczenia gospodarczego dookoła wozu, a wtedy nie ma miejsca na charakterystyczne dla garaży regały. A warto je mieć tutaj, bo stryszek nad garażem można przerobić na pokój do pracy, a wtedy zamiast połaciowego, lepiej zrobić okno w szycie ściany, 2) balkon koniecznie należy przegrodzić, w przeciwnym razie małolat z 3 może podglądać bara bara w 2 (no chyba, że ktoś lubi ), 3) sprawdziłbym na przekroju czy aby taka ładna wanna narożna w nie będzie z przeznaczeniem dla garbatego. No chyba, ze najpierw wyskakuje się z wanny, a potem na środku łazienki się wyciera (łazienkę oczywiście ) Ale ogólnie, ładna prosta bryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 22.07.2004 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 kroyena- dzięki że' ładny nawet'-ale będzie to lustrzane odbicie, tzn. garaż od północy,a taras od południa, wybrałem taki dom bo mam małą działkę(500m2), w garażu nie będzie BMW(bryczka-fajny fiat),powiększam łazienkę (będzie sauna )- nad garażem pokój rekraacyjny-bez okna połaciowego -okno w scianie północnej(masz rację),wanna -celna uwaga ,zobaczę jak będą sciany,co do bara-bara niech patrzą niech się uczą (to będzie pokój gościnny....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 04.09.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Z tą wanną to faktycznie będzie problem. Zobacz , że linia przerywana oznacza h=1m. Czyli w nawyższym punkcie nad wanną będzie 1 m. Nie wiem ile ma wysokości standardowa wanna, ale chyba ok 0,5 m. Będziesz miał 0,5 m żeby wcisnąć się do wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 04.09.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Miałku, h=1.90m !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 04.09.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 faktycznie... o ja ślepy Ale domek jest fajny. Ja wyprałem Rominę - też z archigraphu. Budowę rozpoczynam za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotka i Mareczek 04.02.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 to chyba jedna z najtrudniejszych dezyzji...Jak wam się podoba ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.02.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witajcie!Chetnie Wam odpowiemy,ale wpisz jakis adres strony gdzie mozna ten projekcik zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.02.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 http://www.archigraph.pl/new/archigraph/ind.php?co=projekt&n=247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 18.03.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witamczy ktoś budował lub buduje dom wg. tego projektu? http://nowydom.onet.pl/3337,0,projekt.html .Jakie macie uwagi? Dokonywaliście jakiś zmian? monika i wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 18.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jak projekt wygląda w praktyce? pytanie kieruję do budujących. Jesteście zadowoleni z wyboru? Jak idzie Wam budowa? pozdrawiamyMonika i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 19.03.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Masz na myśli konkretnie projekt Nocosia, czy ogólnie projekty Archigraphu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 19.03.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Masz na myśli konkretnie projekt Nocosia, czy ogólnie projekty Archigraphu ??? w szczególności interesuje nas Nicosia, ale jesteśmy ciekawi jaka jest ogólnie opinia o projektach Archigraphu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 19.03.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ja mam projekt Romina. Ale poddałem go adaptacji. to znaczy w samym domu nie zrobiłem większych zmian , natomiast dobudowałem garaż. Jedyny mankament jest taki, że biuro nie ma dużego plotera. I w skali 1:50 mam tylko połowę domu a drugiej się trzeba domyślać. Ogólnie wykonawca się nie czepiał. ( Np u sąsiada architekt zapomniał o murłacie i wieńcu (sic. )) Ogólnie mnie projekty Archigraphu bardzo się podaobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr28KR 02.06.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 trochę czasu minęło, u mnie cisocia w stanie zamkniętym, chętnie będę obserwował wątek, może ktoś fotke aktualną dorzuci. ps.poszerzyłem garaż do 4,5m wewn, pokój nad garażem z oknem pionowym, całe poddasze podniosłem na 4pustaki maxy, nie ma problemu z wanną i pokoje tez dużo bardziej przestrzenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts