bartek24m 04.02.2016 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Musze wyciąć w ścianie otwór, ściana ma 15 cm grubości więc potrzebne będą ciecia z 2 stron. Wiem ze trzeba wiertarką nawiercić otwory wylot, ale pomimo tych otworów gdy się nie wstrzele w to samo cięcie to beton tak szybko nie odpadnie. Nie chce walić młotem. Chciałbym zminimalizować ryzyko minięcia się cięć oraz krzywego wycięcia więc pomyślałem że zakupie prowadnice do szlifierek kątowych z tarczami 230mm. Jedyne jakie znalazłem to prowadnice z króćcem do odsysania pyłu i to w cenie 3 krotnie przewyższającym cene szlifierki. I nic innego nie mogłem znaleźć. To dziwne że nie ma więcej produktów tego typu. Znalazłem też szlifierke z prowadnicą ale cena powyżej 2,5k odstraszahttp://allegro.tado.info.pl/Zdjecia/gws24.jpg Może ktoś z was ma jakiś pomysł jak zrobić prowadnice żeby pewnie wyciąć linie prostą z zachowaniem kątów cięć. Edytowane 4 Lutego 2016 przez bartek24m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 27.07.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 W takim wypadku warto rozważyć wypożyczenie sprzętu z profesjonalnych wypożyczalni. Rzeczywiście w pewnych przypadkach nie warto kupować sprzętu, który zostanie użyty tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts