editt2 04.02.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 z knaufa chce kupic styro, pytanie gladki czy frezowany brac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 04.02.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Temat wałkowany kilkukrotnie. Gładki. Mniejsze ryzyko błędów wykonawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.02.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Ja mam frezowany i jestem z tego wyboru zadowolony. Fakt przy frezie będzie więcej odpadów i najlepiej by ekipa cięła bloki gilotyną termiczną. Wtedy z błędami wykonawczymi nie powinno być problemu. Najważniejszy oczywiście jest nadzur i klejenie styro w warkocz nie na placki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editt2 07.02.2016 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 jaka najlepsza siatka do tego styropianu? Weber? Carpol jaka polecacie? Jaka pianka do tego ? Insta stik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 07.02.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Najlepiej trzymać się jednej firmy, jednego systemu, nie mieszać. W grę wchodzi gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts