Gagata 21.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 A więc nie została Twoją żoną.... nie było happy-end'u . ...a może właśnie był...? OK - bo to już chyba dygresje mocno nie w temacie! A bywasz na stronie Grupy Wrocławskiej? Tam już też trochę wtrąciłam o tematach "sąsiedzkich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Wojtek62 - Już widzialam, że bywasz na wrocławskiej, nawet jesteś wpisany "na barana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.07.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Gagata twój problem regulują raczej warunki zagospodarowania terenu przy czym jeżeli jest to miasto to raczej nie ma tam info o przeinaczeniu tzw. gospodarskim (czyli właśnie kury, krowy i gęsi). Nie pamiętam dokładnie w WZiZT w Długołęce widziałem taki właśnie zapis że mogę tam takie rzeczy robić. Jeżeli jego kurnik ma więcej niż 10m2 to jest to samowola budowlana i możesz z tym zrobić co chcesz nie sądzę zęby sąsiad zmienił zdanie co do hodowli proponuję zacząć hodować psy 2 foxy załatwią sprawę i nie trzeba ich nawet tresować te psy mają to we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Woprz - nieee....... - kury i gęsi to nie mój problem (ktoś inny to opisywał) U nas to stanadard i tym się nie przejmuję a pianie kogutów strasznie mi się podoba (jakaś dziwna chyba jestem..) Wydzierają się rano jak obdzierane ze skóry a ja się budzę, śmieję do siebie i .. śpię dalej.... Mój problem to sąsiad lakierujący na lewo samochody, rozpylający lakiery wszędzie wokół, hałasujący również piłą tarczową a na nasze uwagi co dpowiedział? "Jak Wam śmierdzi to załóżcie sobie maski gazowe, ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!" (razem z żoną). A odnośnie hałasów to zasugerował ... słuchawki. Koniec dialogu. Co z nim zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Gagata, a sprawdziłaś w gminie jakie przeznaczenie ma działka, a zwłaszcza działka sąsiada (oczywiście ). Oczywiście . Jak nie ma przeznaczenia na lakiernię bezpyłową to dokop gadowi, donosikiem i wtedy ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!! (razem z mężem) (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Łoż kurka O jedne most za daleko, bo jeśli to dziupla to może być śmiech przez łzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 No właśnie chcę uniknąć donosików, w końcu jesteśmy sąsiadami....CHOLERA!Gdyby miał zarejestrowaną działalność to przyszliby z urzędu i sparwdzili, czy przekracza normy hałasowo/smrodowe (przekracza) i tdA ponieważ robi na lewo to moge mu tylko (!) założyć sprawę.Lub donosik.Żadna z tych opcji mnie nie przekonuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.07.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 no to maska + słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.07.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Gagatko , bardzo Ci współczuję bo z tego co piszesz to Twoi sąsiedzi to buractwo w czystej postaci , w dodatku chamidła i prostaki . I jeszcze ten nielegalny interesik Nie wiem czy warto się wdawać w otwartą wojnę z takim "ludkiem" bo jak piszesz są zdolni do wszystkiego a na słowne argumenty są zaimpregnowani . Pozostaje Ci chyba ich po prostu "olać" i mieć nadzieję że kiedyś odejdą na łono Abrahama i ktoś normalny po nich to odziedziczy bądz kupi . Pozdrawiam i życzę spokoju - Maxtorka PS. Pozdrówka dla Wrocławia , fajne miasto i mam tam rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Ano właśnie, jak już wspomniałam zbudowaliśmy mur z kamienia i jest super - piękny, wszyscy podziwiają (nie oni..) i pełni swoją rolę. Ale ... słychać, kiedy pracują (nie jest to jakoś uciążliwe, ale słychać) i to samo w sobie jest wkurzające. bo czy na prawdę NIC nie można z takimi zrobić? Nie ma na to rady?! Są bezkarni (porzez swoje chamstwo i ignorancję) No powiedzcie sami... Dzięki Maxtorka! A Ty, Woprz - jesteś okrutny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.07.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Gagata,w podobnym temacie waśni sąsiedzkich kolega z Radomia zwany Mariuszem podał przepis na szybkie rozwiązanie sąsiędzkich kwachów bez użycia siły wyłącznie działanie psychologiczne - w sobotni poranek pojeżdżaja pod Twoje wrota 5-5 czarnych BMW, wysiada 5-6 chłopa na jeza, w dresikach i udaja się sympatyczego grilla do Twojego ogrodui po problemie - koleś wyczuwa, że ma do czynienia ze spokojnym człowiekiem, któremu nie warto juz pyskować.elegancko, spokojnie - najbardziej zrozumiały język dla takich sasiadówmyslę, że w poniedziałek miła do tej pory sasiadka z rana przywita Cię słowami typu DZIEŃ DOBRYznak, ze zostałas zrozumiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Tak, czytałam ten post:-) Super sprawa, ale nie mam ANI JEDNEGO czarnego bmw.. A to kwestia zasadnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.07.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 zamiast BMW mogą byc Merole lub inne autka np. Audi A6 ALLROAD, najważniejsi są jednak ludzie - wzrost, fryzura, dres, złoto na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Skąd ich wziąć? Nie mam w swoim otoczeniu Nigdy nie myślałam, ze będę tego żałować....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.07.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 no to jest problem, najłatwiej poznac ich w dyskotece, gorzej z zaprzyjaźnieniem,ale może przez znajomych dotrzesz np do jakiś ochroniarzy z Impela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Najbardziej podoba mi się opcja z dyskoteką! Idę w najbliższy weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 21.07.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Tylko niech "koledzy" się nie rozbrykają i np nie rypną sąsiadowi z grzywki ) Wszystko ma się odbyć w pełni kulturalnie i z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 21.07.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 witam powiem wam z doświadczenia, że pokazanie się z panami w dresikach o odpowiednim wyglądzie może zdziałać cuda. szwagier mojego męża gra w rugby. facet ze 130 kg mięśni i tnie się na 2mm wygląda powalająco - kolegów też ma fajnych przy czym prawie wszyscy po studiach ale tego nikt nie wie niestety jestem z wybrzeża i nie mogę słuzyć wsparciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.07.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 mariusz,wyraźnie zaznaczyłem, żadnej przemocy fizycznej samo działanie psychologiczne dając Twój pomysł za wzórGagata,to zapowiada Ci się imprezowy weekend - troche dyskotek w tym mieście działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.07.2004 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Gagata - u mojej mamy w piwnicy w bloku, gdzie podworko jest otoczone innymi blokami - tzw studnia, facet dostal pozwolenie na prowadzenie zakladu KAMIENIARSKIEGO. Szlifuje te plyty od rana do wieczora. Latem gdy musisz otworzyc okna, gdy kazdy jest zmeczony temperatura, praca, dziecmi itp che wypoczac a tu gosciu iiiiiiiiiiiiiiiiiii. szlifierka. I na nic skargi mieszkancow. Chyba trzeba by naslac Straz M lub jak napisali przedmowcy policje - a nuz to dziupla.Albo po prostu napisz co z ta dyskoteka wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts