Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KIEROWNIK BUDOWY Poznań i okolice USŁUGI KOSZTORYSOWE

Recommended Posts

Oferuję fachowe i rzetelne usługi w zakresie:

- pełnienie funkcji kierownika budowy,

- pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego,

- weryfikacja i analiza kosztorysów,

- wykonywanie kosztorysów inwestorskich,

- rozliczenia budowy,

- doradztwo i opinie,

- pomoc w pozyskaniu Wykonawców i Podwykonawców,

- prowadzenie dziennika budowy,

- odbiory techniczne mieszkań i domów.

Na rynku budowlanym działam od ponad 15 lat. Dzięki swojej wiedzy oraz długoletniemu doświadczeniu również w wykonawstwie i kosztorysowaniu mogę podejmować obowiązki kierowania robotami budowlanymi, szczególnie w zakresie konstrukcji obiektu.

Świadczone przeze mnie usługi cechuje wysoka jakość, Pełniąc obowiązki nadzorcze nad budową dbam o budżet Zleceniodawcy. Na życzenie klienta mogę również sprawdzić poprawność rozliczeń z Wykonawcą, jak również pomóc w negocjacjach cenowych z firmami realizującymi przedsięwzięcie dla Inwestora.

Sporządzam również kosztorysy powykonawcze, inwestorskie, różnicowe. Kosztorysuję w oparciu o wieloletnie doświadczenie, oraz przynależę do Stowarzyszenia Kosztorysantów Budowlanych SKB. Posiadam również wieloletnie doświadczenie w wykonawstwie związanym z realizacją w budownictwie mieszkaniowym jak i komercyjnym, co pozwala mi na dobrą orientację w cenach materiałów budowlanych i wykończeniowych. Sprawując nadzór nad budową mam więc nieustanny monitoring kosztów oraz jakości, terminowości oraz zgodności z dokumentacją projektową.

Zapraszam do współpracy.

inż. Andrzej Piotrowski

[email protected]

516-332-515

• 1 month później...