SuchyLas 04.02.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Oferuję fachowe i rzetelne usługi w zakresie: - pełnienie funkcji kierownika budowy, - pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego, - weryfikacja i analiza kosztorysów, - wykonywanie kosztorysów inwestorskich, - rozliczenia budowy, - doradztwo i opinie, - pomoc w pozyskaniu Wykonawców i Podwykonawców, - prowadzenie dziennika budowy, - odbiory techniczne mieszkań i domów. Na rynku budowlanym działam od ponad 15 lat. Dzięki swojej wiedzy oraz długoletniemu doświadczeniu również w wykonawstwie i kosztorysowaniu mogę podejmować obowiązki kierowania robotami budowlanymi, szczególnie w zakresie konstrukcji obiektu. Świadczone przeze mnie usługi cechuje wysoka jakość, Pełniąc obowiązki nadzorcze nad budową dbam o budżet Zleceniodawcy. Na życzenie klienta mogę również sprawdzić poprawność rozliczeń z Wykonawcą, jak również pomóc w negocjacjach cenowych z firmami realizującymi przedsięwzięcie dla Inwestora. Sporządzam również kosztorysy powykonawcze, inwestorskie, różnicowe. Kosztorysuję w oparciu o wieloletnie doświadczenie, oraz przynależę do Stowarzyszenia Kosztorysantów Budowlanych SKB. Posiadam również wieloletnie doświadczenie w wykonawstwie związanym z realizacją w budownictwie mieszkaniowym jak i komercyjnym, co pozwala mi na dobrą orientację w cenach materiałów budowlanych i wykończeniowych. Sprawując nadzór nad budową mam więc nieustanny monitoring kosztów oraz jakości, terminowości oraz zgodności z dokumentacją projektową. Zapraszam do współpracy. inż. Andrzej Piotrowski[email protected]516-332-515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SuchyLas 18.03.2016 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 zapraszam do wspólpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts