haito 04.02.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Chciałem zrobić schody, teraz są betonowe, chciałbym je obłożyć dębiną i zrobić barierki. Oczywiście szukam firmy co mi to zrobi. Jedna firma oferuje ok 6000 zł za takie coś. Schody są standardowych wymiarów czyli 100cm szerokości 19cm wysokości, 26 szerokość stopnia, na środku zabieg. Czy taka cena jest realna, czy to nie za zbyt tanio ?Na co zwracać uwagę ? Tak aby potem nie było przykrości. Na co lepiej kleić takie schody ? Na piankę czy na kleje ? Po czym rozpoznać czy taka firm jest porządna czy nie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 05.02.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jak to zamontować,to już wykonawca powinien wiedziećCo do ceny,no cóż,jeśli wykonawca działa legalnie,to może na miskę ryżu mu zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 07.02.2016 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Podepnę się pod temat-14 trepów plus podstopnice plus spocznik-materiał moj-dab-ile za kompleksowa robocizne-np.jakieś widelki..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APZ 08.02.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Chciałem zrobić schody, teraz są betonowe, chciałbym je obłożyć dębiną i zrobić barierki. Oczywiście szukam firmy co mi to zrobi. Jedna firma oferuje ok 6000 zł za takie coś. Schody są standardowych wymiarów czyli 100cm szerokości 19cm wysokości, 26 szerokość stopnia, na środku zabieg. Czy taka cena jest realna, czy to nie za zbyt tanio ? Na co zwracać uwagę ? Tak aby potem nie było przykrości. Na co lepiej kleić takie schody ? Na piankę czy na kleje ? Po czym rozpoznać czy taka firm jest porządna czy nie ? Pozdrawiam Temat schodów to temat rzeka. Chcesz mieć porównywalne wyceny musisz pytać o to samo. Wiadomo schody do pomiarów każdy dostanie takie same. Podana cena wskazuje na schody niskobudżetowe. Materiał: Czy to będą trepy w całości dębowe? Żeby nie były obłogowane. Jeżeli w całości to czy drewno będzie na mikrowczepy czy lite. Poniżej link do dziennika jakie są różnice: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?225357-Budujemy-dom-projekt-indywidualny/page23 Szczegóły barierki- trzeba dokładnie określić co wam się podoba ( same szczebelki mogą kosztować 750zł) Montaż: Powinny być montowane na piance niskoprężnej oraz kołkach ( są takie specjalne, których później nie widać - wcale nie trzeba zaślepek) Ogólnie szukaj firmy z historią i z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 16.03.2016 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Jeśli zrobi to dobrze i będziesz zadowolony to całuj go po rękach za taka cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts