rafalmic 05.02.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Witam.Mam problem z ogrodzeniem bocznym, a mianowicie moja działka jest niżej od sąsiada(u mnie jest skarpa). Na poczatku działki poziomy są równe,a poźniej sąsiada idzie w góre a u mnie robi sie coraz wieksza skarpa(do 120cm). Mysłałem nad ogrodzeniem panelowym z podwojna plyta betonowa dolną, ale jedna plyta ma tylko 25cm co mi daje 50cm(za mało).Nie chciałbym aby cała skarpa była widoczna na moim podwórku.Z góry dziekuje za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 06.02.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Może zrób ogrodzenie betonowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalmic 07.02.2016 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Może zrób ogrodzenie betonowe ... no własnie sie nad tym zastanawiałem, ale wolałbym jakis inny rodzaj ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts