gaja2 23.08.2016 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Żeby była jasność - juz je zamówiłam i wpłaciłam zaliczkę, więc przyklepane; w tej sprawie więcej zmian nie przewiduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Żeby była jasność - juz je zamówiłam i wpłaciłam zaliczkę, więc przyklepane; w tej sprawie więcej zmian nie przewiduję :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.08.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ewo, najważniejsze, żebyś była zadowolona Cieszę się, że zdążyłaś zmienić zamówienie i nowe płytki będziesz mieć na podłodze a nie tylko w głowie z wyrzutem "te by były lepsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 bardzo eleganckie płytki w garażu one są czysto szare? co to za płytki? marzy mi się szachownica w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 23.08.2016 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Emi - to jest zwykły gres techniczny; tylko z jakąś taką lepszą powłoką. Kolor jednolity. Ciemniejszy to Pulsar Grafit, jaśniejszy Pulsar Silver. Gatunek II, cena 17,91 za m2 Jestem super zadowolona, nie tylko z powodu ceny! Na ścianie jest ten sam, ten jaśniejszy, tylko na zdjęciu światło inaczej pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Dzięki. No właśnie też szukam technicznego, o ładnych odcieniach szarości, żeby w szachownice ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 fiu fiu laski, plytki w garazu, pełne rozpasanie:lol2: u mnie farba do betonu na posadzce, tynki i farba biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 23.08.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 fiu fiu laski, plytki w garazu, pełne rozpasanie:lol2: u mnie farba do betonu na posadzce, tynki i farba biała. U mnie taki plan może farba będzie szara,a możesz napisać jak się sprawuje ta farba do betonu na podłodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 farbę do betonu też można elegancko zrobić, np od szablonu pomalować też biorę to po uwagę, będzie w koniczynkę marokańską pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 mialam w poprzednim domu przez 5 lat nic sie nie dzialo, w jednym miejscu gdzie najczesciej jezdzilam oponami lekko sie wytarla, ale po poprawieniu byl znowu spokoj. nazwy farby nie znam, maz wybieral. przy okazji podam kiedy bedzie kupowal. z poziomu uzytkownika: odkurzanie bez problemu, mycie bez problemu, bez poslizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 23.08.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 mialam w poprzednim domu przez 5 lat nic sie nie dzialo, w jednym miejscu gdzie najczesciej jezdzilam oponami lekko sie wytarla, ale po poprawieniu byl znowu spokoj. nazwy farby nie znam, maz wybieral. przy okazji podam kiedy bedzie kupowal. z poziomu uzytkownika: odkurzanie bez problemu, mycie bez problemu, bez poslizgu. No to super też tak chcę zrobić poczekam na firmę bo jak piszesz sprawdzona a najpierw musimy graty po budowlane posprzątać plan na najbliższa sobotę aby choć na jedno auto miejsce zrobić bo na razie tam pierdolnik i warsztat budowlany .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 niestety farba mocno smierdzi wiec trzeba wietrzyc dosc dlugo,za to schnie dosyc szybko. Emi ja raczej zostane przy szarosci ale dostepna jest tez zolta i czarna - mozesz poszalec z wzorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 23.08.2016 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 farbę do betonu też można elegancko zrobić, np od szablonu pomalować też biorę to po uwagę, będzie w koniczynkę marokańską pewnie Hohoho...koniczynka marokańska...to się dopiero nazywa rozpasanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 23.08.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 gaja2 bardzo ładnie wygląda garaż i ta szachownica ma swój urok Co do płytek jakie wybrałaś na podłogę to też mi się bardziej podobają ten nowy wybór musisz koniecznie pokazać jak będą wyglądać ułożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 24.08.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Mamy w kieszeni decyzję o podziale! Już uprawomocniona, bez czekania - dzięki życzliwości urzędników A poza tym padam na pysk...dzisiaj cały dzień minął nam na jeżdżeniu i załatwianiu ...coś tam do przodu, coś tam do tyłu - ale o tym potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 24.08.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Gratuluję wszystkiego naraz - podziału, sprzedaży i robiącego się garażu! Październik tuż tuż! Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Niechaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.08.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Mamy w kieszeni decyzję o podziale! Już uprawomocniona, bez czekania - dzięki życzliwości urzędników A poza tym padam na pysk...dzisiaj cały dzień minął nam na jeżdżeniu i załatwianiu ...coś tam do przodu, coś tam do tyłu - ale o tym potem. Hurra Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 24.08.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Gratuluję wszystkiego naraz - podziału, sprzedaży i robiącego się garażu! Październik tuż tuż! Gratuluję tego wszystkiego i jeszcze tych urzędników takich przychylnych. Teraz tylko powodzenia przy sprzedaży, pogody przy ociepleniu i sprawnej wykończeniówki. A na wiosnę na pewno wyczarujesz piękny ogród. Macie już gdzie mieszkać , garaż gotowy na przyjęcie kartonów i mebli wszystko się świetnie układa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.08.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Mamy w kieszeni decyzję o podziale! Już uprawomocniona, bez czekania - dzięki życzliwości urzędników Ewa wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 24.08.2016 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Dziękuję wszystkim! Całej forumowej rodzinie Juz trochę doszłam do siebie, uff. Wszystko nabrało takiego przyspieszenia... Nawiedzony - bo to on będzie szczęśliwym nabywcą - natychmiast się pojawił, w celu ustalenia szczegółów sprzedaży. Zła wiadomość jest taka, że musi się wprowadzić już za miesiąc, dobra - że godzi się, żebyśmy zostawili na jakis czas część rzeczy i wywozili je sukcesywnie ( bo w nowym garażu niestety wszystko się nie zmieści). Możemy też zostawić mu te meble, których nie chcemy - to dla nas też ulga, bo w przeciwnym razie musielibyśmy je gdzieś wywieźć. Dzisiejszy dzień ogólnie obfitował w wydarzenia i załatwianie - bylismy w odpowiednich instytucjach w sprawie przyłączenia prądu i gazu, usłyszeliśmy bardzo skomplikowane wyjaśnienia...w każdym razie o gaz już sie mamy upominać w firmie zewnetrznej, bo zlecenie poszło, a jesli chodzi o prąd - pan powiedział, że jest kłopot z kasą i musi sie zorientować, czy jeszcze dla nas wystarczy ...nic z tego nie rozumiem...ale mamy się dowiedzieć za tydzień. Generalnie i jedno, i drugie podobno na mur będzie w ciągu 1-2 miesięcy. Hmmm... Jutro też sporo będzie się działo - zaczną robić ogrodzenie i zostaną wstawione drzwi zewnętrzne (miały być dzisiaj, ale cos im nie wyszło). Przy okazji chcę w tej firmie zamówić też drzwi wewnętrzne; zastanawiam się też nad żaluzjami zewnętrznymi - ale tu się ciągle waham...czy ja je tak naprawdę bardzo chcę, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts