anulla1986 27.08.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 NO superrr normalnie złapaliście wiatr w żagle Gratuluje i zazdraszam ogrodzenia które zaczęło sie u ciebie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamewa 28.08.2016 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Gaja, obserwuję....czytam i nie dowierzam, że można w takim tempie wybudować dom i go wykończyć a jednak się da...jesteście tego świetnym przykładem ogrom pracy z budową i przeprowadzką w tak krótkim czasie to duże wyzwanie ale najważniejsze, że sprawa sprzedaży domu zakończyła się pozytywnie. Znam ten ból, co zrobić z rzeczami po sprzedaży lokum...nasz dobytek jest w kilku miejscach (rodzina i znajomi) ale jak człowiek stanie pod ścianą to zawsze coś wymyśli trzymam kciuki i jak najmniej stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 28.08.2016 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Dziękuję za gratulacje, dziewczyny Stres jest. Jeszcze ten tydzień...żeby tylko transakcja odbyła się pomyślnie...trzymajcie kciuki, błagam! Jakos idiotycznie się boję, że coś się rypnie w ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamewa 28.08.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 no to zajmij myśli płytkami, meblami i innymi bzdetami...nie kreuj sama sobie pesymistycznego scenariusza ...jest dobrze i zakończy się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 28.08.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Uff...tak próbuję Jutro - ogrodzenie; nie moge się doczekać. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez gaja2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 29.08.2016 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Ewciu będzie dobrze! Trzymam kciuki i ściskam mocno:D Pokaż jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 29.08.2016 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Dzisiejsze zdjęcia niewiele by pokazały - tzn. zdjęcia ogrodzenia - zrobili tylko dziury do wkopania słupków wokół całej działki. Jutro ciąg dalszy.Miałam się spotkać z panem od kuchni, żeby ustalić ostateczny projekt, ale przełożył spotkanie na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 29.08.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Widzę Ewcia, że wszystko idzie jak po maśle; zaglądam tu często, ale nie mam czasu pisać. Dzięki temu, że tak szybko idzie u Ciebie, będę mogła podglądać Twoją kuchnię, może coś odgapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.08.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Widzę Ewcia, że wszystko idzie jak po maśle; zaglądam tu często, ale nie mam czasu pisać. Dzięki temu, że tak szybko idzie u Ciebie, będę mogła podglądać Twoją kuchnię, może coś odgapię. O to, to to właśnie ..... głupio codziennie zostawiać emotka na znak, że się było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 30.08.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 To trzymamy kciuki za pomyślne ustalenia w sprawie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 31.08.2016 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 O to, to to właśnie ..... głupio codziennie zostawiać emotka na znak, że się było No to prawda... ja też mam podobne dylematy A w sprawie kuchni jeszcze nie mam nowych doniesień - pan jakiś zapracowany i ostatecznie umówiliśmy się dopiero na jutro. Ogrodzenie się robi - widziałam wczoraj rano, już były wszystkie słupki; może dzisiaj już da się coś sfotografować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 01.09.2016 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Dzisiaj sprzedaliśmy! Ku pocieszeniu wszystkich, którzy boją się, że nie sprzedadzą - uda się Ale jestem tak zmęczona, jakbym przerzuciła tonę węgla...stres... więc nawet się nie cieszę. Chociaż wszystko przebiegło pomyślnie, bez żadnych niespodzianek. Mamy miesiąc na wyprowadzenie się - niewiele - więc od jutra zaczynam pakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.09.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 01.09.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Gratulacje. Wszystko się super układa. Spokojnej nocy ja pierwszej nocy po sprzedaży w starym moim nie moim domu czułam się dziwnie... A jak tam ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Gaja, gratulacje , identyczna sytuacje mielismy 10 miesiecy temu a dzis powoli zbieramy znowu kartony do kolejnej przeprowadzki. jest juz tak blisko, dla was rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 01.09.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Dzisiaj sprzedaliśmy! Ku pocieszeniu wszystkich, którzy boją się, że nie sprzedadzą - uda się Ale jestem tak zmęczona, jakbym przerzuciła tonę węgla...stres... więc nawet się nie cieszę. Chociaż wszystko przebiegło pomyślnie, bez żadnych niespodzianek. Mamy miesiąc na wyprowadzenie się - niewiele - więc od jutra zaczynam pakowanie. Oj Ewcia,żeby to zawsze przebiegało tak różowo! Trochę Ci zazdroszczę, ale jeszcze bardziej gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 01.09.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Gaja2 gratulacje ogromne! Trzymam kciuki żeby teraz wszystko było jak z płatka! Niech przeprowadzka lekką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 02.09.2016 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Spokojnej nocy ja pierwszej nocy po sprzedaży w starym moim nie moim domu czułam się dziwnie... A ja pierwszą - dzisiejszą - noc po sprzedaży nareszcie przespałam spokojnie bo ostatnio było tak sobie... Dziewczyny, dziękuję za gratulacje i że towarzyszycie mi w tej wyboistej drodze! Teraz jeszcze tylko ogarnąć logistykę pakowania i przeprowadzki, ale to się zrobi. TAR - u Ciebie rzeczywiście już tak blisko, zazdraszczam. Ogrodzenie się robi - pewnie skończą dzisiaj lub jutro, na razie są 2 boki. Wiecie, nie jest to jakieś szczególne cudo, kompromis między estetyką a finansami, czyli panel druciany - ale jest niebrzydki, grafitowy i panowie robią bardzo dobrze, naprawdę fachowo; cieszę się, że się na nich zdecydowałam. W tym kociołku sprzedażowym zawaliłam sprawę drzwi wewnętrznych; miałam zamówić wcześniej i jakoś tak zwlekałam... wreszcie spotkałam się wczoraj z panem i okazuje się, że mają bardzo długie terminy, a tu za 2 tygodnie przychodzi wykończeniowiec; niby mogliby mieć jedne tak od ręki, ale te mi się nie podobają ...spróbuję to jakos dzisiaj ogarnąć, może znajdę jakąs inną firmę. Również wczoraj spotkałam się nareszcie z panem od kuchni i prawie dograłam sprawę - jeszcze tylko ostatecznie muszę się zdecydować na fronty; waham się między 2-3 odcieniami. Pan był zaskoczony moimi decyzjami Że jednak nie robię białej kuchni, że chcę lodówkę wolnostojącą, że blat ma być "betonowy" ...chyba spodziewał się po starszej pani bardziej zachowawczego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.09.2016 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 .chyba spodziewał się po starszej pani bardziej zachowawczego stylu Dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 02.09.2016 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Gratuluję udanej sprzedaży! To naprawdę świetna wiadomość Idzie Wam to piorunem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts