TAR 21.06.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 mnie osobiscie bardziej prostokatna kabinka sie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 21.06.2016 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Myślę podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.06.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 daj kwadratową, okrągła o połowę mniejsza jest, a drzwiczki i tak maja być chowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 22.06.2016 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Juz namierzyłam w Radaway'u i chyba tam zamówię, rzeczywiście robią "na wymiar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 taa mi jak wycenili "na wymiar" to z krzesla spadlam, ceny sa niestety wyzsze o jakies 30% od standardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 22.06.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Jak ma być składana 80-tka daj kwadratową kabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.06.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Gaja, po obejrzeniu projektu Twojej kuchni, zastanawiam się nad zmianą swojego projektu, bo jednak dobrze wyglądają wszystkie wysokie słupki na jednej ścianie. Faktycznie okrągła kabina mniejsza od kwadratowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 no jasne, że mniejsza i to o ok 1/3, bo przecież odpada ten ścięty róg. Zresztą idz do marketu i wleź do różnych kabin. w okrągłej nie dasz rady schylić się po mydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 no chyba ze w pionie, jak podnosnik nozycowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 no jasne, że mniejsza i to o ok 1/3, bo przecież odpada ten ścięty róg. Zresztą idz do marketu i wleź do różnych kabin. w okrągłej nie dasz rady schylić się po mydło :rotfl: Kiedyś poszliśmy wybierać kabinę dla mojego brata (było nas 6 sztuk), miły Pan z obsługi przyszedł zapytać w czym nam pomóc, powiedzieliśmy, że potrzebujemy największej kabiny jaką mają, Pan nas zaprowadził do takowej. Brat zapytał: "można się przymierzyć" - Pan na to że tak. Całą szóstką zaczęliśmy ściągać buty, wlazł brat, bratowa, nogę przekładał mój mąż - Pan zdębiał i pyta co robimy - a my równocześnie - "bo my się zawsze razem kąpiemy". Pan zdębiał, ale załapał dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 dodatkowa porcja ćwiczeń pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 o kuźwa to tak apropo tego co u Ciebie na wątku???? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 o kuźwa to tak apropo tego co u Ciebie na wątku???? :rotfl: I się kuźwa wydało Chociaż nie bo te pozostałe 2 osoby były niespokrewnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.06.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 o kuźwa to tak apropo tego co u Ciebie na wątku???? :rotfl: buhahahah :hahaha: Ja też na etapie łazienki i wrzucę wizki wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 22.06.2016 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Gaja, po obejrzeniu projektu Twojej kuchni, zastanawiam się nad zmianą swojego projektu, bo jednak dobrze wyglądają wszystkie wysokie słupki na jednej ścianie. Ja tak miałam w poprzednim mieszkaniu i było naprawdę bardzo dobrze - była lodówka, potem duże cargo i słupek z piekarnikiem i to wszystko "zakręcało" na drugą ścianę, gdzie juz była tylko dolna zabudowa. A w samym rogu była szafka z żaluzją - od góry do blatu i to też jest pomysł przedni; podpatrzyłam u syna. Niewykluczone, że teraz też sobie zrobię taką szafkę, zamiast otwartych półek w rogu. Z tym że chyba teraz nie zrobię wysokiego cargo, bo pod dużym ciężarem jakoś się rozregulowywał cały mechanizm jeżdżący i się nie domykało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 23.06.2016 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Mam pytanie ważne - ile trzeba doliczyć w łazience do wielkości wanny na tynki, płytki i takie tam (chociaz właściwie to z grubsza wiadomo), ale przede wszystkim chodzi mi o zabudowę, zwłaszcza z przodu. Muszę przesunąć kabelki prądowe w łazience - w związku z jej nową wizją Pan elektryk jeszcze o tym nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.06.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 no jasne, że mniejsza i to o ok 1/3, bo przecież odpada ten ścięty róg. Zresztą idz do marketu i wleź do różnych kabin. w okrągłej nie dasz rady schylić się po mydło E no nie... ja się schylam jakoś i daję radę w okrągłej. Ale prezentować na FM nie będę, bo jeszcze by wszyscy uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 oj to taka przenośnia była no i zależy od gabarytów osobnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.06.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Gaja, przynoszę jeszcze raz łazienkę Podaję wymiary, przy których łazienka będzie najwygodniejsza Wkucie geberita w ścianę 8-centymetrową nie jest wcale takie trudne i wersja geberit slim weszłaby na styk Gorąco Cię namawiam, żeby nie robić kabiny 80x80 cm. To jest bardzo mała kabina i przy ścianie długości 278 cm spokojnie zmieści się prysznic 80x90 cm. Uwierz, że te 10 cm robią wielką różnicę Proponuję drzwi składane do środka na każdym boku. Znasz kabinę Radaway EOS KDD-B? Ona właśnie ma składane dwa skrzydła. I mogą ją wykonać w rozmiarze, jaki zechcesz. Ja robiłam drzwi u nich na wymiar i nie potwierdzam wiadomości, że cena jest o 30% wyższa Moją wyceniono chyba 150 zł więcej niż standardową i dodatkowo jeszcze dostałam rabat Musiałabyś tylko tak wymierzyć umiejscowienie baterii prysznicowej, żeby żadne ze skrzydeł o nią nie uderzało, ale wydaje mi się, że nie będzie z tym żadnego problemu (dłuższe skrzydło łamałoby się w połowie, czyli 45 cm na ścianę 80 cm, a krótsze również w połowie, czyli 40 cm na ściankę 90 cm) Bateria musiałaby być lekko przesunięta w stronę ściany z drzwiami wejściowymi. Umywalkę dałabym symetrycznie na wprost wc, zmieści Ci się porządna 80-centymetrowa. Głębokość może mieć 40 cm. Ja mam taką i jest super wygodna, szafka Elita Dance razem z ceramiczną umywalką Zmieści Ci się też przyzwoita wanna 170 cm i możesz dać 20 cm odstępu od ściany z oknem - na półkę na przybory równą z poziomem wanny. Wtedy bateria wannowa musiałaby być nablatowa, jeżeli dasz ją na ścianie z oknem lub normalna, jeżeli na ścianie z prysznicem. Nic nie pisałaś o obecności grzejnika, ale jeżeli takowy musiałby być, to ma idealne miejsce naprzeciwko prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.06.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 no jasne, że mniejsza i to o ok 1/3, bo przecież odpada ten ścięty róg. Zresztą idz do marketu i wleź do różnych kabin. w okrągłej nie dasz rady schylić się po mydło Czyli prysznicowanie z mężulkiem w takiej kabince odpada Ok, przekonałaś mnie do kwadratowej. Jakoś ten wystający na łazienkę róg mnie odstraszał, ale wygoda ważniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts