pestka56 25.06.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Jakie piekne lazienki pokazujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 25.06.2016 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Jakie piekne lazienki pokazujesz:) Piękne to mało! Ja po prostu pozostaję z totalnym opadem szczęki ... i zgłupiałam całkowicie:o Mnóstwo ciekawych, oryginalnych rozwiązań: np. oddzielenie wanny szybą lub ścianką od umywalki (tak jak w ostatniej łazience), sedes przy ściance od prysznica, różne ciekawe szafki i inne obudowy umywalek... Jedno co teraz z pewnościa wiem, ze ja chciałabym i mieć ciastko, i zjeśc ciastko... i to mnie gubi. Ciągle mam nadzieję na jakies cudowne, nietypowe rozwiązanie, ale wciąż go nie znajduję, więc widać nie jest możliwe... Na pewno chcę mieć i wannę, i prysznic, no i jeszcze sedes; jednocześnie bardzo nie lubię połączenia 2w1, czyli parawanów nawannowych i takie rozwiązanie zdcydowanie odpada. A najgorsze, że w poniedziałek przychodzi elektryk, żeby przerobić instalacje w łazience...może zresztą i dobrze, bo klamka wreszcie zapadnie - trzeci raz już nie każę mu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Jest tysiące pięknych łazienek w sieci. Sęk w tym, że małych łazienek, waskich jest bardzo malutko. Te nazbierałam na pintereście, bo zdecydowałam się zwęzić naszą łazienkę na poddaszu. Przy głównej sypialni na parterze mamy ciut ponad 13m2, więc ta druga wystarczy mniejsza. A jest jeszcze do zrobienia kibelek na parterze. Gaja, tam nigdzie nie ma parawanu nawannowego. Też ich szczerze nie znoszę. Są szyby jako ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 25.06.2016 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Gaja, tam nigdzie nie ma parawanu nawannowego. Też ich szczerze nie znoszę. Są szyby jako ścianki No fakt ...ale i tak nie lubię włazić do wanny, kiedy chcę tylko wziąc prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 W ten sposób, kosztemszerokości prysznica też da się wszystko zmieścić. Z tym, że prysznic jest walk-in a szyba jest tylko przy umywalce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Gdybyś posłużyła się tym sposobem, nie musiałabyś włazic do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 25.06.2016 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Gdybyś posłużyła się tym sposobem, nie musiałabyś włazic do wanny [ATTACH=CONFIG]359274[/ATTACH] No tak...wystarczy do niej zejść Kurczę, spojrzałam na Twój rysunek i ta wersja ciągle mnie jakoś nęci, czyli wszystko po jednej stronie... Edytowane 25 Czerwca 2016 przez gaja2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2016 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 W ten sposób, kosztemszerokości prysznica też da się wszystko zmieścić. Z tym, że prysznic jest walk-in a szyba jest tylko przy umywalce.[ATTACH=CONFIG]359273[/ATTACH] Pestko, błagam, jak tu wygodnie skorzystać z toalety?? 15 cm po bokach ?? Siniaki na łokciach murowane Wersja super, ale brakuje tej ścianie 50 cm, aby zachować minimum wygody. Do tego konieczność wycierania wanny po każdym prysznicu Ale to już mniejszy problem niż potworny ścisk przy wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 pestko za ciasno będzie jak dasz wszystko na jednej ścianie, na kibelku nie usiądziesz, potrzeba chyba 60-70 na sam kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 25.06.2016 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 No niestety...sama dochodzę do tego, że brakuje tych 50 cm; ba - nawet 30 by zmieniało sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 ja bym na bank zrobiła prysznic w wannie. będę mieć tak w łazience na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Wstawiłam wielką umywalkę. Można zrobić mniejszą i będzie miejsce na sedesik. Gaja, do wanny nie trzeba wchodzić Po to jest ta ażurowa drewniana nakładka, że na niej się stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 25.06.2016 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Wstawiłam wielką umywalkę. Można zrobić mniejszą i będzie miejsce na sedesik. Gaja, do wanny nie trzeba wchodzić Po to jest ta ażurowa drewniana nakładka, że na niej się stoi. Aaa...dopiero zajarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 No, po to te schodki, zebyś mogła chodzić po wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 27.06.2016 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 łazienkę nadal rozkminiam... Już mnie to samą nudzi Poza tym na budowie przestój...oprócz tego, że dzisiaj po południu przyjdzie elektryk zrobić w rzeczonej łazience poprawki ... no chyba że się nie zdecyduję do tej pory na ostateczne ustawienie. Hydraulik wchodzi za tydzień, więc coś się bedzie nareszcie działo konkretnego. A my za chwilę jedziemy do banku, podpisać cyrograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 A my za chwilę jedziemy do banku, podpisać cyrograf Niech Moc będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 27.06.2016 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Umowa podpisana...nie wiem, czy bardziej gratulować nam, czy bankowi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.06.2016 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Umowa podpisana...nie wiem, czy bardziej gratulować nam, czy bankowi:confused: Wyjdzie "w praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts