pestka56 28.06.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Właśnie, zawsze wychodzi „w praniu” Oby w tę właściwą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 30.06.2016 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ewuniu, czyli znów robota pójdzie do przodu Kibicuję Ci mocno! Ja nie wyobrażam sobie nie mieć prysznica, przy zapędach ogrodowych to absolutna konieczność Wanna u mnie na drugim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 30.06.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Umowa podpisana...nie wiem, czy bardziej gratulować nam, czy bankowi:confused: Oczywiście, że Wam, gratulacje pędźcie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 30.06.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 I ja dołączam się do gratulacji i powiem więcej, zazdroszczę podpisania cyrografu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 30.06.2016 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Dziękuję za podtrzymywanie na duchu:hug: Ja nie wyobrażam sobie nie mieć prysznica, przy zapędach ogrodowych to absolutna konieczność Wanna u mnie na drugim miejscu. Ja mysle bardzo podobnie...przez wiele ostatnich lat nie miałam wcale wanny ( co najmniej 20 lat) i było ok; teraz jakoś zatęskniłam...tak chociaz od czasu do czasu... Poza tym są wnuki, których z mężem mamy razem sześcioro (za chwilę siódme), a dla małych dzieci kąpiel pod prysznicem jest pewnym problemem; dla ich dziadków zresztą też Moja łazienka juz prawie gotowa - ustawienie będzie takie, jak zaproponowała Tomkowa, natomiast przy szczegółach skorzystałam z pomocy fachowca i jestem naprawdę bardzo zadowolona. I wiecie co? - dziwna sprawa. U kogos podobają mi się łazienki retro, kiedy natomiast sama zaczynam się przymierzać, to chciał nie chciał wychodzi mi styl nowoczesny i nieco surowy... Edytowane 30 Czerwca 2016 przez gaja2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 A my mamy wannę kolosa, ktory zajmuje prawie 1/4 podlogi w łazience. Dwuosobowa i do tego z hydro. Udało nam się kupić okazyjnie. Nie jest firmowa, ale działa nieźle. No, i prawie nie korzystamy z niej. Prysznic, prysznic, prysznic...... a wanna od wielkiego święta. Tylko, qrczę, co ja się jej napucuję i tylko po to, żeby ładnie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.06.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 a ja nie mam wanny od półtora roku i wyje z rozpaczy, nienawidzę kompania pod prysznicem ale może w tym roku wanny sie w końcu dorobię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.06.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 I wiecie co? - dziwna sprawa. U kogos podobają mi się łazienki retro, kiedy natomiast sama zaczynam się przymierzać, to chciał nie chciał wychodzi mi styl nowoczesny i nieco surowy... no popatrz, mam tak samo a ja nie mam wanny od półtora roku i wyje z rozpaczy, nienawidzę kompania pod prysznicem ale może w tym roku wanny sie w końcu dorobię.... wanna i tylko wanna, ja kapie sie na siedzaco i leje wode, taki masaz na siedzaco:lol2: co dziwne nie lubie zalegac w kapieli. tylko mycie i tylko pod biezaca woda za to w wannie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 30.06.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 A ja po wieeeelu latach posiadania tylko prysznica ( bardzo tęskniłam za wanną) wreszcie mam to i to. To najlepsze dla mnie rozwiązanie. Wannę używam 1-2 razy w tygodniu. Na poleżenie w piance. Prysznic, jak Dana pisała - po pracy w ogrodzie i np. bieganiu - bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 01.07.2016 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 A ja po wieeeelu latach posiadania tylko prysznica ( bardzo tęskniłam za wanną) wreszcie mam to i to. To najlepsze dla mnie rozwiązanie. Wannę używam 1-2 razy w tygodniu. Na poleżenie w piance. Prysznic, jak Dana pisała - po pracy w ogrodzie i np. bieganiu - bezcenny Dokładnie podobnie sobie planuję...tęsknię za tą pianką, nawet raz w tygodniu . TAR- ciu - a Tobie bardzo dziękuję, bardzo mnie uspokoiłaś, że jeszcze ktoś tak ma Jutro przychodzi ekipa od tynków; nareszcie coś się znowu zacznie dziać. Znajoma poleciła mi też gościa od ogrodzeń, jestem z nim wstępnie umówiona na poniedziałek, żeby ustalić jakąś wersję i umówic się na termin wykonania. Nasz geodeta od podziału działki też się nareszcie uaktywnił - dzwonił wczoraj dwa razy, już sobie wymierzył i ustalił, że po podziale nasz kawałek z domem miałby 29 a - więc bardzo dobry do sprzedania - i zabiera się do roboty. Będzie to trwało max 3 miesiące, ale pan jest optymistyczny i nie przewiduje problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 01.07.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Gaja gratuluje i przy okazji uspokajam; ja tez tak mam, tylko w druga stronę Lubię oglądać łazienki nowoczesne ale nie wyobrażam sobie ich u siebie. I Dobrze ze jesteśmy takie rożne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 01.07.2016 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Gaja gratuluje i przy okazji uspokajam; ja tez tak mam, tylko w druga stronę Lubię oglądać łazienki nowoczesne ale nie wyobrażam sobie ich u siebie. I Dobrze ze jesteśmy takie rożne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.07.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Ewciu, gorący weekend Ci się zapowiada Skoro tynki, to już za chwilkę będziesz wybierała kolory ścian Życzę, żeby panu geodecie udało się wszystko pozałatwiać po Waszej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 01.07.2016 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Dziękuję!!! A ja wrzucam jeszcze jedno pilne pytanie - potrzebuję porady w sprawie zmiękczacza do wody. Tzn. nie w ogóle czy ma być, bo ma być; ale cała reszta - głównie jaki i wszystko, co jeszcze powinnam wiedziec przed zakupem i montażem. Bo robi to hydraulik, dobrze myslę? A w przyszłym tygodniu ma zacząć, a ja się jakoś tak zagapiłam bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 01.07.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Nie pomogę w sprawie zmiękczacza (firma, model) tylko pamiętaj, że musi być odpływ i prąd do tego urządzenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 U Pusi było niedawno na ten temat i ona ma spis treści na początku wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 01.07.2016 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Dziękuję! Lecę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 02.07.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Witaj w grupie tych co podpisali cyrograf pędzicie z robotami wnet mnie dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.07.2016 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 No na razie gonię własny ogon Przerwa na budowie trochę trwała - niepotrzebnie - i teraz próbujemy jakoś nadgonić, więc załatwiamy wszystko naraz. Tynkarze zrobili przygotowania - są zagruntowane ściany, zafoliowane okna, założone siatki na narożnikach ścian - zaczynają za tydzień. Jutro wchodzi hydraulik, mam więc ostatni moment na ostatnie decyzje w sprawie łazienki - np. jaka będzie umywalka i czy bateria będzie podtynkowa, czy nie. Oraz kwestia zmiękczacza i filtrów do wody... Wczoraj pojawił się też pomysł, że może by tak jednak...odkurzacz centralny? Moment na założenie instalacji jest w sam raz, więc dzisiaj trzeba odbyć telefon do fachowca. W dzisiejszym planie mamy jeszcze zorganizowanie przywiezienia ziemi, już tej dobrej, na wierzch (bo trochę już nawieziono, dla wstępnego wyrównania terenu) oraz kontakt z panami od ogrodzeń - dostaliśmy wczoraj od znajomej namiary na znajomego, który podobno zrobi tanio. Uff! Do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 na szczescie tematy lazienkowe mam ogarniete, wszystkie sprzety czekaja w zaprzyjaznionej hurtowni odkurzacz centralny - instalację zrob koniecznie- koszt w porownaniu do calosci zaden. jak nie bedziesz chciala to nie zalozysz urządzenia. my w poprzednim domu nie zrobilismy i mocno mężaty żalowal (on u nas odkurza). W tym domu robimy, koszt instalacji (materiały z montażem) wyniosł nas 1200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts