pestka56 08.07.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Tę wklejam z powodu podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 trochę ją słychać, jak to lodówkę, moja poprzednia lodówka była głośniejsza chodzi ciszej niż wentylacja mechaniczna na najwyższym biegu. Cięzko stwierdzić, bo to bardzo subiektywne Wiadomo jak staniesz koło niej i akurat chodzi to będzie ją słychać, ale kilka metrów dalej jest dużo ciszej. daleko masz do kanapy?? ok. 7 m, plus sciana plus zabudowa, w ktorej bedzie lodowka, sciana jest z otworem drzwiowym bez drzwi, moze kiedys zrobie jak moje pałętaki kuchenne za bardzo mnie wkurza lodowka bedzie jakby za węgłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Pestka a wiesz, ze mozesz w jednym poscie wstawic wiecej niz 5 zdjec jesli sa z serwera zewnętrznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 08.07.2016 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) Som kuchnie! No generalnie tak - o to chodzi. Utwierdzam się w kolorze podłogi i blatu - jasne, szare drewno. Na razie taki pomysł - a może tak płytki na ścianę małe kwadratowe, jak na przedostatnim zdjęciu? I wracam oglądać z uwagą. ...ale zastanowiło mnie to co piszesz, że te najładniejsze wcale nie są białe...to jakie na przykład? Ha - pisałam to po obejrzeniu pierwszej serii zdjęć To teraz dopiero zaczynam ogladać! Edytowane 8 Lipca 2016 przez gaja2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 strasznie bylam nakrecona na biala kuchnie a ostatecznie wyszlo inaczej, szare betonowe blaty i drewno (kasztan jasny) ale z fakturą drewna rżnietego surowego. sama jestem ciekawa jak to wyjdzie w rzeczywistosci, kuchnia najwczesniej pojawi sie we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Nie są idealnie biała. Zawsze jest jakiś duzy akcent koloru, ściana, dywan na podłodze, kolorowe kafle (w jednym kolorze). Coś coprzyciąga wzrok. popatrz nawet w tych białych zawsze tak jest. CD na bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 No, właśnie tak z tym białym bywa, TAR. Ja też koniecznie chciałam biało, a potem dopadł mnie granatowy. Ostatecznie stanęło na ciemnym drewnie szafek dolnych na dole, ściany i podłoga trochę granatu i szarego, a wiszący kredens biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 strasznie bylam nakrecona na biala kuchnie a ostatecznie wyszlo inaczej, szare betonowe blaty i drewno (kasztan jasny) ale z fakturą drewna rżnietego surowego. sama jestem ciekawa jak to wyjdzie w rzeczywistosci, kuchnia najwczesniej pojawi sie we wrzesniu to coś takiego? to też skandynawska kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Pestka a wiesz, ze mozesz w jednym poscie wstawic wiecej niz 5 zdjec jesli sa z serwera zewnętrznego? A, nie wiem Ale i tak niektóre muszę przerzucić przez photoshopa, bo są za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Napisałam, że kuchnie skandynawskie w stylu, które mają trochę koloru są jeszcze ładniejsze. Ale to moje zdanie, bo lubię kolory i sam biały do mnie nie przemawia tak mocno jak np. granatowy, ciemny zielony czy burgundowy. Kuchnie w stylu skandynawskim łączą formę z funkcjonalnością. Minimalizując budżet potrzebny na stworzenie takiej kuchni, taki projekt można zrobić w niemal każdym stylu. To cała tajemnica skandynawskości. Nieważne czy kuchnia będzie biała jak obłoczek na niebie, czy kolorowa. Wiele projektow kuchni ma zdeterminowany styl wyłącznie dzięki kolorowi ścian lub mebli, kafelkom, cegle lub tylko malowanej ścianie. Nawet lampy zmieniają styl pomieszczenia. Zmień podłogę, sufit i ściany, a te same szafki nagle okażą się być w stylu skandynawskim Kto powiedział, że czarna kuchnia nie może być skandynawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.07.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 zdecydowanie z kolorkiem skandynawska kuchnia zielen do kuchni pasuje chyba najbardziej w postaci bujnej zieleniny w każdym możliwym zakamarku boska ta kuchenka jest - same palniki na blacie :o:o:o - trzecie od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 to coś takiego? to też skandynawska kuchnia Nie do konca. Tu drewno jest cieple u mnie bedzie chlodny odcien dosc jasne jakby wysrebrzone. Blat i korpusy wyspy imitacja betonu lub kamienia. Jeszcze sie waham. Probki mam w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.07.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 to jeszcze lepiej jak chłodne odcienie. Musze do Ciebie zajrzeć w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Trtochę koloru, skoro Emi uważa, że zieleń w kuchni jest najlepsza w postaci roślin Jakoś tak się składa, że zielony jest powszechniejszy w skandynawskich kuchniach niż inne kolory. Ale intensywnej zieleni jest mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts