TAR 11.08.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 wazne tez by plyty mialy odpowiednia gestosc, ja sobie porownalam krono, pfleiderera i eggera - roznice spore. mysle ze to rowniez generuje cene, bo plyta plycie nierowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Pewnie tak, ja się nie orientuję, u mnie wszystko staram się drewniane robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 11.08.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Chyba macie rację, muszę sie jeszcze rozejrzeć w tych płytach. Mój stolarz odradzał płyty drewnianopodobne ze względów estetycznych, ale nie zapytałam go, jakie proponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.08.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 no pewnie, ze ci odradzal, bo kuchnia tansza na takich niz na fornirach czy lakierach a moze to co oferuje to badziewne jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 11.08.2016 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Raczej chyba standardowo to ostatnie Fornirów ani lakierów na szczęście też nie doradzał, mówiliśmy o matowych. A o tych drewnopodobnych powiedział coś takiego, że te które ma, nie są zbyt ładne. Co chyba nie wyklucza, że może zamówić inne. Ostateczny wybór zostawiliśmy sobie na potem. Ale tak mi mówcie - to go zastrzelę tymi eggerami i innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.08.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 no to ta biala z czego mialaby byc, matowa ale lakierowana? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 11.08.2016 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Wiem na razie na pewno tyle, że to nie będzie taki wysoki połysk, raczej lakierowany mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.08.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 a masz jakiegos innego ludzika w odwodzie jakby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 11.08.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Jakby co, to mam... Ale nie przewiduję problemów - tego stolarza znam, robił nam kiedyś szafę w zabudowie i jest w porządku. Widziałam też ostatnio bardzo ładną kuchnię, która robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 może wybierz się do jakiegoś wypas salonu z kuchniami pooglądaj płyty, spisz sobie producenta numerek koloru itp. stolarz Ci takie zamówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 11.08.2016 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 O, i to jest dobra myśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.08.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ewo, a nie masz w okolicy jakiegoś salonu z akcesoriami meblowymi? Albo producenta frontów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 12.08.2016 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No przyzwoity salon powiedzmy, że w okolicy... 50 km. Ale ja się na razie specjalnie nie martwię - może jakoś tak to dziwnie napisałam i wygląda, że stolarz słaby, a ja nie wiem, czego chcę (no, to drugie jest trochę bliższe prawdy...) Po prostu na razie właściwie nie było rozmowy na temat frontów - materiału, wzoru itp., tylko przy okazji jakaś tam wzmianka na temat ewentualnego koloru mebli. Ma zrobić projekt i wtedy ustalimy szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 12.08.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ja mam w kuchni blat pfleidedera Dąb Lancelot i wygląda bardzo drewnianopodobnie, aż stolarz od schodów (robiący w prawdziwym drewnie) go pochwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.08.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ja mam w kuchni blat pfleidedera Dąb Lancelot i wygląda bardzo drewnianopodobnie, aż stolarz od schodów (robiący w prawdziwym drewnie) go pochwalił To nie jest drewniany blat?? W życiu bym nie podejrzewała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 12.08.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ja mam w kuchni blat pfleidedera Dąb Lancelot i wygląda bardzo drewnianopodobnie, aż stolarz od schodów (robiący w prawdziwym drewnie) go pochwalił Byłam, zobczyłam i...zwyciężę mojego stolarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Pfleiderer ma bardzo fajne plyty, ja do wiatrolapu i jednej lazienki zdecydowalam sie na dąb canyon a do drugiej dąb lefkas. bardzo ładnie tez sie prezentuje dab tabacco. Lancelota sobie jeszcze oblukam gdyby mial mi bardziej pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 12.08.2016 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Siedzę właśnie u nich na stronie, lancelot bardzo ładny i w dodatku ważne to, co piszesz, że one mają dobrą jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 12.08.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 To nie jest drewniany blat?? W życiu bym nie podejrzewała! No Nawet strukturę mu dali, nie jest idealnie gładki jak płyta Jestem mega zadowolona. Jutro przy dziennym świetle zrobię zdjęcie z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 12.08.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Siedzę właśnie u nich na stronie, lancelot bardzo ładny i w dodatku ważne to, co piszesz, że one mają dobrą jakość. widziałam ten blat i jest sliczny u nas, u rodziców, u siostry i koleżanki jest pfleiderer tylko różne kolory. U rodziców to już lata! u nas jest rysa, ale mądra pani domu potraktowała go nożem przez przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts