Mikolaj5 05.02.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Chciałbym na elewacji (około 20cm styropianu) umieścić kran. Przykryć to w jakiś ocieplonymi drzwiczkami. Widzę że raczej nie ma na rynku takich gotowych produktów.Ktoś ma jakiś pomysł jak to wykonać , np. z XPSa?(wiecie nie chodzi mi tylko o zaślepkę, tylko faktycznie o drzwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 05.02.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Podskocz do jakiegoś marketu ( ja byłem w castoramie) i zapytaj o zawiasy meblowe takie co drzwi mają być na równo ze ścianą. Nie wiem jak to się nazywa ale cos chyba zawiasy wewnętrzne. Takie zawiasy zamontujesz na ślimaki do styro w styropianie. Dociecie i dopracowanie już w twojej gesti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 06.02.2016 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Takie zawiasy zamontujesz na ślimaki do styro w styropianie Rozumiem ze zrobiles taki patent u siebie? Zapowiada sie ciekawie. I te slimaiki montowane do styropianu wytrzymuja użytkowanie w dluzszym okresie? Jeszcze dodatkowo to jakos izolowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 08.02.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Nie, nie zrobiłem i pewnie nie zrobię ale pytałeś o pomysł i taki mi się nasunął i gdybym miał coś takiego robić to pewnie ta. Te ślimaki u mnie w mieszkaniu (na balkonie) trzymają całą suszarkę podwieszaną do sufity a tam często kołdry , śpiwory i koce mokre się suszą , więc o wytrzymałość bym się nie bał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts