byry007 05.02.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Witam nie mailem pomysłu na zabudowanie trojkonta z przodu widziałem ze ludzie robią z podbitki PCV , mi się to nie podoba wiec wymyśliłem ze zrobię z desek i przykleje do niego styropian na piankę i zaciągne klejem tylko nie wiem jak zrobić to dalej bo chciałem do poziomu blach po bokach co można włożyć podbitke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.02.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Na dole desek desek należy wykonać obróbkę blacharską osłaniającą czoło podbitki. Styropian należy mocować mechanicznie do desek. Nie masz ciągłości krycia wstępnego to tak jakby go nie było. Okapy źle wykonane, są zastoiny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 06.02.2016 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Na dole deski myślałem o listwę startwej do paneli , na wkręty do drewna mocowac te czarne ? Czyli źle jest założona folia ? A jak powinno to być zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 06.02.2016 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Na dole deski myślałem o listwę startwej do paneli , na wkręty do drewna mocowac te czarne ? Czyli źle jest założona folia ? A jak powinno to być zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.02.2016 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Przecież napisałem, że nie ma ciągłości izolacji i są zastoiny. folia musi całkowicie zakryć połać i nie może być zwisów przy okapie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts