pyryman 19.07.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Szukam kogoś do ułożenia podłogi prysznica z teak'u w W-wie. Macie może jakieś doświadczenia z drewnem w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Jutrzenka 25.07.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Witam, teak do łazienki jak najbardziej, jednak obawiam sie że nie bedzie odwaznych od połozenia drewna bezposrednio pod prysznicem. Będzie no narażony na bezpośrednie działanie wody i raczej w tym miejscu sie nie sprawdzi. Myślę, że jest tu problem w gwarancji udzielonej na wykonanie takiej podłogi. Myślałem już nad wykonanie takiej podłogi i ciekawym pomysłem było by wykonanie czegoś w rodzaju "palety drewnianej", leżacej pod prysznicem lub murowanego prysznica ze specjalnie przygotowanym miejscem na taką paletę lub stelaż. pozdrawiam mj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts