szach11 05.02.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Witam Panowie zazbrojono mi właśnie siatką jedną ze ścian ocieplaną wełną mineralną. Niepokoją mnie jasne miejsca w miejscach łączenia płyt oraz w miejscu kołków, po dotknięciu czuć że siatka nie trzyma się w tych miejscach ocieplenia. Bardzo proszę o informację czy siatka ma wszędzie być sklejona z ociepleniem a jeśli tak to czy da się naprawić te błędy bez zrywania siatki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 06.02.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 dziwna sprawa, że się nie trzyma w tych miejscach....Jesteś tego pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 07.02.2016 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Siatka może się trzyma ale w tych miejscach jest wyraźnie bardziej miękka. Od czego mogą być te jasne ślady w miejscach laczenia płyt.Czy ewentualnie mogę oderwać siatkę w tych miejscach w celu sprawdzenia czy aby w tych miejscach laczenia płyt są dokladne, czy zniszę welne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts