frohike1 06.02.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) Witam, będę w przyszłym tygodniu składał w urzędzie zgłoszenie budowy domu jednorodzinnego wolnostojącego. Do zgłoszenia trzeba dołączyć 4 egzemplarze projektu. Mam do Was pytanie czy potem jakiś egzemplarz będzie mi zwrócony czy urząd zabiera wszystkie? Bo nie wiem czy sobie dodatkową kopię zrobić. Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na to pytanie a to moja pierwsza w życiu budowa będzie i nie wiem Edytowane 6 Lutego 2016 przez frohike1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 06.02.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Zwroca Ci 2 egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frohike1 07.02.2016 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts