zoro23 07.02.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Witam Założyłem na garaż blachę używaną na której pozostały dziury po poprzednim montażu. Czym mógłbym je najlepiej i najtaniej zaślepić ? Są do tego jakieś specjalne nity ?? Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 07.02.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Witam Założyłem na garaż blachę używaną na której pozostały dziury po poprzednim montażu. Czym mógłbym je najlepiej i najtaniej zaślepić ? Są do tego jakieś specjalne nity ?? Proszę o poradę Ja bym to zrobił (od spodu) kawałkami maty szklanej i żywicy (tak, jak to się np. robi w przypadku dziur w podłodze samochodu ). Od strony widocznej - zaszpachlować i pomalować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoro23 07.02.2016 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 ale właśnie od spodu mam już folie i nie mogę niestety w ten sposób zaślepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 07.02.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Witam Założyłem na garaż blachę używaną na której pozostały dziury po poprzednim montażu. Czym mógłbym je najlepiej i najtaniej zaślepić ? Są do tego jakieś specjalne nity ?? Proszę o poradę Z 5 lat temu kupilem kontener morski w ktorym pordzewiwl dach i dam gdzie bylo nitowane poodskakiwala blacha, dziury po nitach z grubsza polecialem szczotka druciana i zaciapalem uszczelniaczem dekarskim bezbarwnym, i o dziwo do tej pory trzyma. I nie sylikonem bo latem blacha sie mega nagrzewa, a zima sylikon sie wykruszy, a ten uszczelniacz ciagle w konsystencji gluta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 07.02.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Może weź silikon lub masę bitumiczną i tym załataj ,ewentualnie jak nie zależy Ci na wyglądzie to przyklej kawałki papy na jakiś lepik -są w tubkach jak silikon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoro23 07.02.2016 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 to mam nitowaći uszczelnić uszczelniaczem dekarskim bezbarwnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 07.02.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Od dołu kawałek łaty, od góry farmer. Tylko teraz jak blacha zamontowana to może być kłopot;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoro23 08.02.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 08.02.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Awieuro , właśnie tak miałem poradzić. Widać Żeś praktyk:bye: Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts