bipi82 08.02.2016 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 witam, jak w temacie mam działkę graniczącą z droga powiatową mam zgodę na wykonanie zjazdu od zarządu dróg powiatowych,. Od stycznia zjazdy mozna robic na zgłoszenie a zarząd dróg nadal wymaga ode mnie projektu zjazdu tylko nie wiem na jakiej podstawie skoro wydział architektury i budownictwa takiego projektu nie wymaga a wertowałem zarządzenia ministra transportu i tam o projekcie nie ma nigdzie mowy. Pomocy bo wydaje mi się że ktoś chce mnie naciągnąć na dodatkowe koszty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frohike1 21.02.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 To standard, też robię zjazd z powiatowej i też projekt musi być niestety.Chyba na tej samej zasadzie jak teraz buduje się dom na zgłoszenie a projekt też jest wymagany także to czy to jest zgłoszenie czy pozwolenie nie ma nic do tego czy projekt jest wymagany bo to przepisy szczegółowe definiują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts