sszakallx 08.02.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witam Jakie powinno byc cisnienie na pompie podczas wspoczynku?umnie pokazuje 0,5 Bar wczasie pracy jest 1,3 Bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 08.02.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witam Jakie powinno byc cisnienie na pompie podczas wspoczynku? umnie pokazuje 0,5 Bar wczasie pracy jest 1,3 Bar nie wiem co to wspoczynek, ale u mnie cisnienie jest takie samo jak pracuje i jak nie pracuje. jedynie podczas praca wskazowka minimalnie drga co pewnie zwiazane jest z przeplywem wody. Nie wiem czy taka roznica cisnien jest prawidlowym zjawiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 10.02.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam Jakie powinno byc cisnienie na pompie podczas wspoczynku? umnie pokazuje 0,5 Bar wczasie pracy jest 1,3 Bar gdzie masz takie cisnienie? takie wskazania swiadcza o nieszczelnosci albo zapowietrzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgrolik 10.02.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Lub o zapchanym filtrze przez co rosną opory tłoczenia. Zależy gdzie jest ciśnieniomierz w obwodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sszakallx 15.02.2016 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 wskaznik cisnienia znajduje sie na bojlerze od ogrzewania podlogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitouser 04.03.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Dużo o sposobie sterowania i poprawy działania pompy Vitocal opisano tutaj: https://docs.google.com/document/d/1NMkIDoOtJJKMf7tPnLWT8L3ImIwe2I1Y2wWRQJTiR3g/edit?usp=sharing autor opracował i zainstalował taki system, który usprawnił wszystko. Polecam lekturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts