miss_piggy 16.10.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Tak, Young Users Dywan z Allegro. Meble Vox są boskie Ja chciałabym kupić taki regał i może szafkę nocną Szafa już jest , teraz szukam jeszcze dywanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 13.02.2018 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Chyba nie udało mi się wkleić zdjęć z dysku. Następnym razem. Edytowane 13 Lutego 2018 przez Eveline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ami45 14.07.2018 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2018 Witam. Budujemy Kasjopeę, stąd trafiłam na Twoje forum. Twój dom wygląda świetnie, bardzo podoba mi się kuchnia! Mogłabym prosić o info czy blat jest drewniany? Jaki jest jej koszt? Czy okno na równi z blatem nie sprawia kłopotu w użytkowaniu? Boję się zachlapań na szybie, no i pewnie problem z otwieraniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 17.07.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Witam. Budujemy Kasjopeę, stąd trafiłam na Twoje forum. Twój dom wygląda świetnie, bardzo podoba mi się kuchnia! Mogłabym prosić o info czy blat jest drewniany? Jaki jest jej koszt? Czy okno na równi z blatem nie sprawia kłopotu w użytkowaniu? Boję się zachlapań na szybie, no i pewnie problem z otwieraniem... Witaj Ami45, Wiem, że to nie mój wątek, ale też mam blat równy z oknem i ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie ma żadnych problemów. Dla mnie jest to dużo bardziej wygodne bo masz większy blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 25.07.2018 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Witam. Budujemy Kasjopeę, stąd trafiłam na Twoje forum. Twój dom wygląda świetnie, bardzo podoba mi się kuchnia! Mogłabym prosić o info czy blat jest drewniany? Jaki jest jej koszt? Czy okno na równi z blatem nie sprawia kłopotu w użytkowaniu? Boję się zachlapań na szybie, no i pewnie problem z otwieraniem... Szczerze, to nie bardzo się da zrobić inaczej.Chyba, żeby zmniejszyć okno Blat na równi z oknem na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie za niskiego, ale w rzeczywistości tak nie jest. Okno nie jest zachlapane, bez obaw. Otwiera się normalnie, także na oścież Nie jest drewniany. Drewno nie jest na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.12.2018 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Dawno mnie tu nie było. Można powiedzieć, że dom jest skończony, ale wszędzie z jakimś "ale". Elewacja jest, ale bez balustrad, taras jest, ale w połowie zafugowany, trawnik jest, ale nie na froncie, ogrodzenie jest, ale bez przęseł itp, itd. Ale kocham ten dom Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Eveline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.12.2018 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jakby ktoś miał namiar na jakiś normalny hosting zdjęć, to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 03.01.2019 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Od ponad roku mamy szafę na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 03.01.2019 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia Na pierwszym zdjęciu najbardziej aktualny ze wstawionych, widok salonu Zmieniłam dywan, zasłony i TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka Bobek 03.01.2019 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Fajna przestrzeń, bardzo przyjemnie urządzona. I elegancko i przytulnie zarazem, tak z oddechem. No i brawo za kolor! Coś w moim guście. Rzuciłam okiem na projekt ale na rzutach nie ma zaznaczonych wymiarów tylko powierzchnie. Mogłabyś podać wymiary salonu? Powierzchniowo wygląda podobnie jak mój, więc pomogłoby mi to zainspirować się przy planowaniu jego umeblowania..w sensie wielkości i ustawienia kanapy, stołu,TV..Czy podłoga to panele czy deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marandkaonet.pl 04.03.2019 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 cudne mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts