Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasjopea po mojemu - wykończeniówka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 290
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie. Każdy tylko wie ile brać, a jakość na zasadzie "jakoś to będzie". Po co sie podejmować czegoś, czego się nie robiło? Nie na moje nerwy ta wykończeniówka :(

Podobaja mi sie Wasze domki :) Podgladam sobie, bo jestescie o kilka krokow przed nami :)

Z fachowcami mamy ten sam problem :) Jedni super, inni tragedia :) Juz pan od murow byl upierdliwy :) Ale w jednym mial racje :D powiedzial,ze narzekac to bedziemy dopiero przy wykonczeniowce :p

Chyba trzeba mówić. Tutaj proszę mi wybudować ściankę, tutaj do sufitu, tutaj otwór i nie czekać na odpowiedź. Ja często mówię, że projektantka tak powiedziała, że musi być albo mąż. Mąż najlepiej działa, jak jeszcze nie przychodzi, wtedy nie można tego zweryfikować.

o matko jak ja Cię dobrze rozumiem, nasza maruda jak coś mu nie pasuje i mu sie nie chce robic to zaraz mnoży problemy i cięzko z nim się dogadac

o matko jak ja Cię dobrze rozumiem, nasza maruda jak coś mu nie pasuje i mu sie nie chce robic to zaraz mnoży problemy i cięzko z nim się dogadac

Bo w okolicach Łodzi to chyba sami malkontenci :) Nic nie pasuje, same problemy i tylko wypłaty pilnują :p

BTW z której strony Łodzi budujesz? Napisz na priw :)

Katie, Ika, dzięki za odwiedziny :)

Zdjęcia postępów w łazience wstawię może jeszcze dziś. Na razie mam wylewkę pod prysznicem, wykute dziury na półkę, podtynk i deszczownicę :) Miło sie patrzy, jak panowie mierzą, kombinują, żeby nie trzeba było za dużo płytek pociąć i żeby wyglądało estetycznie. Poza tym mają wszelki sprzęt, np. laser, w przeciwieństwie do pana od klinkieru ;)

Chyba trzeba mówić. Tutaj proszę mi wybudować ściankę, tutaj do sufitu, tutaj otwór i nie czekać na odpowiedź. Ja często mówię, że projektantka tak powiedziała, że musi być albo mąż. Mąż najlepiej działa, jak jeszcze nie przychodzi, wtedy nie można tego zweryfikować.

U mnie hasło mąż nie działa. To ja krzyczę i wytykam błędy, a jak mnie panowie nie słuchają, to wkracza mąż. Kiedys podziałalo hasło: jeśli uważacie, że tak jest dobrze, to dokończcie, a ja to zerwę i położe po swojemu". Od razu ekipa zrobiła zgodnie z sugestiami :)

Niestety, najlepsza taktyka, to niezapłacenie za fuszerki. Smutne, ale działa zawsze.

Musicie chwile poczekać na zdjęcia. Myślę, że do wtorku jakies plytki sie pojawią. Na ten moment schnie wylewka pod prysznicem ;) jest sufit i zabudowany karton gipsem geberit. A ja nadal zbieram szczękę z podłogi, po tym jak panowie od łazienki zostawili po sobie porządek na weekend. W życiu w moim domu tak czyściutko nie było. Narzędzia poukładane, łazienka posprzątana (chociaz przecież wcale nie gotowa). No nie wierzę. Mój wykoczeniowiec od reszty pomieszczeń chyba się zawstydził, bo akurat przyjechal w sobotę i .. posprzątał :D :p Można?

ika86 w projekcie jak w projekcie, ale zaczną budować to się przerazisz. Ja mierzyłam jeszcze raz szerokość i długość domu bo nie mogłam uwierzyć, że to jest takie małe, ale z czasem wrażenie mijało.

własnie tak mnie to zastanawiało, bo w projekcie raczej malutko miejsca się wydaje, ale jak tak podglądam teraz u ciebie to wydaje się że jest ok:)