screw 08.02.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witam, Proszę o informację, które firmy polecacie(lub których nie polecacie)? Jestem już pewien tej inwestycji tylko nie wiem, które wybrać? Czy jakieś zwykłe, polskiego producenta (2 lata gwarancji), czy np. francuskie (7 lat gwarancji, ale 2x droższe). Planuję montaż rolet podtynkowych, z napędem elektrycznym na przycisk - instalacja jest gotowa. Proszę o rzetelne porady - będę bardzo wdzięczny. Proszę bez autoreklamy, bez odpowiedzi użytkowników, którzy mają mało postów. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screw 09.02.2016 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.02.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Przecież wykluczyłeś z udziału w dyskusji użytkowników z małą liczbą postów.. a ktoś kto jest na forum pare lat, ale nie odzywa się często i ma "tylko" kilkadziesiąt postów może się właśnie poczuć wykluczony...Nawsze posty (ludzi z branży) mogą mieć z kolei znamiona autoreklamy (przynajmniej tak to ja odebrałem).. więc się nie dziw:) O jakich francuskich roletach mówisz? A nie miałeś przypadkiem na myśli silników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screw 18.02.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Piszę o [moderowano]. W sumie to nie ma nigdzie żadnych opinii, wszędzie można poczytać czy montować czy nie, ale jeżeli chodzi o pytanie które, to już bardzo ciężko. Wykluczyłem tych co mają po kilka postów i średniej jakości marketingiem wirusowym śmierdzi na kilometr . Edytowane 16 Czerwca 2018 przez finlandia z perspektywy czasu post wyglądał jak typowa reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endrijuu 15.06.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Polecam Niemieckiego producenta, firmę MODEROWANO. Dobry produkt za przystępną cenę. Na terenie Krakowa rolety zewnętrzne tego producenta można zamówic w firmie Szybko i tanio. Edytowane 15 Czerwca 2018 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.06.2018 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Wykluczyłem tych co mają po kilka postów i średniej jakości marketingiem wirusowym śmierdzi na kilometr . Myślę, że śmiało można cię zaliczyć do tej grupy. Moderator powinien usunąć markę reklamowanego producenta już dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.06.2018 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Nie zawsze wymienienie marki musi oznaczać typową, opłaconą reklamę i czasem niektórym dajemy szansę Ta faktycznie się nie sprawdziła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 18.06.2018 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Skoro już kotlet odgrzany to ciężko się zdecydować na konkretnego producenta, bo jest setki małych firm klepiacych rolety w garażu.Ja mialem do czynienia z roletami Portos ale srednio u nich z jakością, Dako ale ceny rolet zabijają, a także z innymi małymi firmami których bym nie wybrał.A muszę wybrać w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ig0r- 18.06.2018 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Skoro już kotlet odgrzany to ciężko się zdecydować na konkretnego producenta, bo jest setki małych firm klepiacych rolety w garażu.Ja mialem do czynienia z roletami Portos ale srednio u nich z jakością, Dako ale ceny rolet zabijają, a także z innymi małymi firmami których bym nie wybrał. A muszę wybrać w najbliższym czasie. Ja mam z Krispola, od września mieszkamy i do tej pory wszystko ok. W zasadzie zależało mi na tym, żeby kolor rolet był taki sam jak okien, no i plusem jest to że sąsiad tym handluję, więc ewentualny serwis mam obok. Wszystkie rolety sterowane radiowo, jeden duży pilot z możliwością sterowania każdej rolety z osobna, przyporządkowanie do różnych grup lub całościowo. Generalnie wszystko działa i jesteśmy zadowoleni, szczególnie w salonie gdzie mamy dosyć duże przeszklenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 18.06.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Mam wycenę miejscowego producenta z silnikami inel, cena raczej konkurencyjna, muszę zrobić kilka wycen.Sam jeszcze nie wiem czy chce silniki zwykłe czy radiowe, od kilku firm slyszalem że zwykłe klawiszowe mniej awaryjne.Instalacje mam zrobioną przy każdym oknie oraz kabel puszczony do wiatrolapu który jednym klawiszem zamknie wszystkie na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts