maciejtoya 08.02.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witam, Mam do ułożenia trochę płytek w domu: (2 lazienki, kotlownie, garaż, kuchnia, wiatrołap, taras, hol). Płytki różnego rodzaju, małe, duże, gresy.Czym najlepiej to ciąć ?Zastanawiałem się nad maszyną do cięcia Norton Clipper TR 201E tylko nie wiem czy jest sens wydawać 1000 zł, jak może za pomocą innego urządzenia mogę osiągnąć podobny efekt. Zaletą niewątpliwie jest możliwość cięcia pod kątem 45 stopni.Jakie są wasze doswiadczenia i opinie ? Może macie jakieś sprawdzone sprzęty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 08.02.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Najtaniej- szlifierka i tarcza diamentowa 125mm możesz też zainwestować 100-150zl w ręczną maszynke do cięcia płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 08.02.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Kup sobie ręczną albo taką tanią z alledrogo do cięcia na mokro. Do cięcia pod kątem 45 stopni polecam poszukać w okolicy cięcia wodą - trzeba zapłacić ale masz to odcięte idealnie i bez pierdzielenia się z tym pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts