dudeka 08.02.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witajcie, mam pytanie odnośnie rolet zewnętrznych. Mieszkam w bloku przy ruchliwej ulicy. Przeszkadza mi dźwięk zza okien. Zaczełem myśleć o wymianie okien na dźwiękoszczelne i już nawet miałem wycenę. Ale zawuażyłem, że dużo dzwięku dostaje się przez rolety naokienne. Dołączam zdjęcie. Macie jakiś pomysł, jak to wyciszyć, żeby pozbyć się dzięków z ulicy ? Czy może jednak wymienić okna i wtedy dopiero zacząć walkę z roletami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 09.02.2016 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 walki z roletami nie wygraszwymieć całość i zastosować rolety zewnętrzne, nad oknem zamiast skrzynki (bo jej przy takich roletach nad oknem nie będzie) zastosować poszerzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts