wsrh 09.02.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam, panowie jaką polecacie wyrzynarkę do domowego użytku np do przecinania płyt gipsowych, desek. Dobrze by było jakby miała regulację obrotów no i laser który ułatwia cięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 09.02.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Z tymi płytami KG to sobie odpuść. Za dużo kurzu. Płyty tniesz nożem ( papier z jednaje strony) i trach poprzez podkładkę. A co do wyrzynarki to wskocz do Castoramy i kup Mac Alister , ma wszystko co trzeba( podświetlenie, laser, regulację obrotów i posuwu, długi elastyczny przewód) i nie zajeździsz jej. Kup tylko przy okazji porządne brzeszczoty i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 09.02.2016 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 mówisz o tej ? http://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-artykuly/elektronarzedzia-przenosne-i-akcesoria/wyrzynarki-i-pilarki/wyrzynarki/wyrzynarka-750w-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 11.02.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Tak o takiej tylko, że ja mam starszą ale z tymi samymi możliwościami i zasobnikami brzeszczotów. Masz gwarancję na 3 lata i przy kasie bierz imienną fakturę na siebie bo paragon tyle lat to wyblaknie a jak fakturę i zgubisz to odnajdą Ciebie po nazwisku. Uwierz mi , ja już taką przepracowałem trochę z tym, że na konkretnych brzeszczotach a ich wymiana w niej trwa sekundę . Nie będziesz zawiedziony. Fakt, że cena to prawie 300 zł teraz ale warto.Ponadto walizka do przechowywania to też dobra sprawa. Edytowane 11 Lutego 2016 przez wiesiek6308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 13.02.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 cięcie płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatton27 29.12.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Witam. Podepnę się pod temat przedstawiając swój dylemat doyczący wyboru wyrzynarki. Oto moi faworyci:Still4585Me YATO YT-82272 METABO STEB 70 QUICK BOSCH GST 8000 EBOSCH 620W PST 900 PEL Kto pomoże, kto doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 30.12.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Nie wiem, czy ktoś zada sobie trudu porównać wszystkie parametry powyższych sprzętów no chyba, że ktoś ma coś z tego . Musisz sam sobie raczej odpowiedzieć na pytanie a zwłaszcza do czego ma służyć i jak intensywnie będzie używana a wtedy dopasować parametry no i kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts