futrzak 09.02.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witajcie, kupiłem budynek no i smucą mnie podciągi i słup.. Mianowicie beton został źle zwibrowany (lub nie zwibrowany). Budynek wybudowany w latach 90. Nie użytkowany na stan dzisiejszy. Konstrukcja wydaje się solidna. Czytałem że ceresit ma produkt CD 30 i można nim naprawić. Możecie pomóc i powiedzieć czy wystarczy uzupełnić ubytki zaprawą cementową czy też użyć innych metod (jakich?)? Dziękuję za pomoc. AF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 11.02.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Gorsze kwiatki widziałem.Na rynku jest sporo produktów do reperacji betonu i przy okazji drenażu kieszeni. Proponuje zatrzeć zaprawą cementową i budować dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts