mariober 09.02.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 mam pytanko o bardzo dobry pensjonat lub agroturystykę na Mazurach - najlepiej domek - sprawdzony który polecacie , oczywiście będą dzieciaki , ja pływam na kajaku - z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 09.02.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ja polecam Zalesie Spa Mazury. Byliśmy tam dwa lata temu i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Dużo atrakcji dla dzieci, sala zabaw z animatorami, minizoo, kryty basen, a obok jezioro z plażą i piękny las na spacer albo rowery.http://www.zalesiemazury.pl/wakacje_z_dziecmi_na_mazurach Edytowane 9 Lutego 2016 przez kemot_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 05.03.2016 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 może jeszcze ktoś ma coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichalinaG 27.04.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Może zamiast Mazur gdzieś w okolice i bliżej morza? Krynica Morska jest pięknym miejscem. Plaże z obu stron, trochę lasu, jest gdzie wypoczywać i co robić . Jak pogoda gorsza to zawsze można posiedzieć w hotelu i np pograć w bilarda, czy choćby poczytać (bilard wzięłam z hotelu continental bo tam jest nie wiem jak w reszcie). Ja tam jeżdżę naprawdę często i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeangrey 16.05.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Też polecam morze. W Krynicy jest pięknie, ale też polecam rejony bardziej na zachód - może Łeba, Sarbinowo albo znane wszystkim Jastarnia, Władysławowo? Te ostatnie są bardziej imprezowymi miejscowościami, nie da się tam nudzić. Nocleg warto ogarnąć sobie samemu, z lekkim wyprzedzeniem. Ja zawsze korzystam z nocujznami. Na portalach zwykle masz niższe ceny, jak się próbuje w ostatniej chwili coś zarezerwować będąc już na miejscu, to mogą próbować z nas zedrzeć kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts