yarecki_wr 09.02.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam. W mieszkaniu, które wynajmuję jest elektryczny podgrzewacz wody. Woda jest bardzo twarda i ciągle słyszę od żony skargi z tym związane Chciałbym założyć jakiś zmiękczacz, ale nie jestem pewien czy montować przed czy za podgrzewaczem. Przy okazji czy ktoś mógłby polecić jakiś sprawdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 10.02.2016 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Zmiękczacz montujesz przed podgrzewaczem. Ale mam wrażenie, że masz na myśli nie zmiękczacz tylko mały filterek narurowy z wkładem zmiękczającym? Jeśli tak to daruj sobie montowanie tego przed podgrzewaczem bo będzie za małe. Ewentualnie można to umieścić pod każdym zlewem ale i tak wymiana wkładów będzie kosztowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 10.02.2016 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Pod zlewem nie wejdzie. Tam jest szafka, której nie mogę ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts